In perioada 13 martie – 1 aprilie 2012, Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, a pregatit premii extraordinare in perioadele de desfasurare ale targurilor Baby Expo si Baby Boom Show.

Comunicat de presa

Oricine semneaza un contract de procesare si stocare a celulelor stem cu Stem SURE in perioada 13 martie – 1 aprilie 2012 poate castiga, prin tragere la sorti, premii in valoare totala de 3 200 de euro.

Ce premii ofera Stem SURE?

Premiul 1: procesare si stocare gratuita pe 18 ani a probei de sange ombilical si tesut ombilical recoltate la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 1.948 euro.

Premiul 2: stocarea gratuita a probei pe 18 ani, valoarea premiului fiind de 1.030 euro in situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare a celulelor stem, sau de 960 euro in situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare celule stem si tesut ombilical.

Premiul 3: procesarea gratuita a tesutului ombilical recoltat la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 138 euro.

Regulamentul campaniei promotionale este disponibil pe siteul Stem SURE: www.stemsure.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Stem SURE va asteapta cu premii extraordinare la Baby Expo si Baby Boom Show !.