30 Iulie 2012 publicat în Mami 44 share-uri

Activitati pline de interes destinate copiilor si parintilor, consiliere tematica si multe alte noutati.

Comunicat de presa

In perioada 1-12 august se vor desfasura urmatoarele activitati destinate parintilor si copiilor:

• Atelierul de joaca este un grup pentru copii cu varste intre 3-6 ani in care acestia pot descoperi plecand de la elemente familiare lor (casa, familie, povesti) cum comunica cu ceilalti copii, cum relationeaza, cum colaboreaza, cat de creativi sunt, care sunt temerile sau pasiunile lor. Durata atelierului este de 10 sedinte, iar costul de 300 lei.La final parintii vor primi o caracterizare psihologica a copilului.

• Consiliere tematica parinti - o activitate destinata analizei unor dificultati sau preocupari legate de rolul de parinte si de relatia parinte-copil (situatii conflictuale, dificultati scolare, dificultati de atentie si concentrare, agresivitate, inhibitie, teama si neincredere in sine, dificultati de relationare etc). Cuprinde 5 sedinte cu durata de 1 ora, iar costul este de 350 lei. Programul sedintelor se vor stabili de comun acord.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce este un pat copii Montessori și care sunt avantajele sale? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Proiectul Make a Friend: O poveste despre prietenie, unde copiii tipici vin să se joace alături de copiii cu nevoi speciale

• Consiliere tematica cuplu - o activitate destinata analizei unor dificultati sau preocupari legate de cuplul conjugal si de relatia dintre cei doi parteneri (situatii conflictuale, dificultati de comunicare, agresivitate, situatii de separare, situatii de boala etc). Cuprinde 5 sedinte cu durata de 1 ora, iar costul este de 350 lei. Programul sedintelor se vor stabili de comun acord.

Consiliere tematica individuala - o activitate destinata analizei unor dificultati sau preocupari legate de propria persoana (depasirea unor situatii incarcate de stres, dificultati de relationare, situatii legate de boala, de doliu, conflicte, stari de triste sau agresivitate, stari de anxietate, etc). Cuprinde 5 sedinte cu durata de 1 ora, iar costul este de 350 lei. Programul sedintelor se vor stabili de comun acord.

Jumătate dintre copiii ucraineni refugiați au probleme psiho-emoționale #puimicminunemare: Activități pentru cei mici în Sinaia Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite?

• Pentru detalii si programari:
0726538932 / cpap.copiisiparinti@gmail.com

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri