12:09, 5 Septembrie 2012 publicat în Mami

Vacanta e vacanta, dar parca mamicile viseaza si la un masaj, iar cei mici abia asteapta sa inoate un pic intr-o piscina cu un instructor aproape, in timp ce taticii se duc la sauna pentru o ora.

Vacanta e vacanta, dar parca mamicile viseaza si la un masaj, iar cei mici abia asteapta sa inoate un pic intr-o piscina cu un instructor aproape, in timp ce taticii se duc la sauna pentru o ora. Cum va suna?

Cu toate de mai sus si multe, multe altele ne asteapta Kabanoki Family Spa Center, un loc unde rasfatul este la el acasa.

Citeste si:
Avantajele și beneficiile drenajului limfatic
Avantajele și beneficiile...

Kabanoki Family Spa Center s-a deschis la final de iulie si este localizat in partea de nord a Bucurestiului, mai exact langa Complexul Comercial Baneasa.

De ce ne place locul? Pentru ca centrul este conceput pentru familii. Are atat o piscina de 17 metri lungime si 5 latime, cu o adancime de 1.10 metri pentru cursurile de inot, sedintele de aqua-gym etc, dar si un bazin destinat exclusiv bebelusilor.

Citeste si:
De ce să alegi un aragaz cu plită electrică
De ce să alegi un aragaz cu...

Gasim aici atat jacuzzi pentru mame, cat si saune uscate pentru tatici (sau invers), este dotat si cu o zona pentru masaj de relaxare, dar exista si sala de kinetoterapie.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:sxc.hu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri