Vacanta e vacanta, dar parca mamicile viseaza si la un masaj, iar cei mici abia asteapta sa inoate un pic intr-o piscina cu un instructor aproape, in timp ce taticii se duc la sauna pentru o ora.

Vacanta e vacanta, dar parca mamicile viseaza si la un masaj, iar cei mici abia asteapta sa inoate un pic intr-o piscina cu un instructor aproape, in timp ce taticii se duc la sauna pentru o ora. Cum va suna?

Cu toate de mai sus si multe, multe altele ne asteapta Kabanoki Family Spa Center, un loc unde rasfatul este la el acasa.

Kabanoki Family Spa Center s-a deschis la final de iulie si este localizat in partea de nord a Bucurestiului, mai exact langa Complexul Comercial Baneasa.

De ce ne place locul? Pentru ca centrul este conceput pentru familii. Are atat o piscina de 17 metri lungime si 5 latime, cu o adancime de 1.10 metri pentru cursurile de inot, sedintele de aqua-gym etc, dar si un bazin destinat exclusiv bebelusilor.

Gasim aici atat jacuzzi pentru mame, cat si saune uscate pentru tatici (sau invers), este dotat si cu o zona pentru masaj de relaxare, dar exista si sala de kinetoterapie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri