Loc de rasfat pentru toata familia!

12:09, 5 Septembrie 2012 publicat în Mami

Vacanta e vacanta, dar parca mamicile viseaza si la un masaj, iar cei mici abia asteapta sa inoate un pic intr-o piscina cu un instructor aproape, in timp ce taticii se duc la sauna pentru o ora.

Vacanta e vacanta, dar parca mamicile viseaza si la un masaj, iar cei mici abia asteapta sa inoate un pic intr-o piscina cu un instructor aproape, in timp ce taticii se duc la sauna pentru o ora. Cum va suna?

Cu toate de mai sus si multe, multe altele ne asteapta Kabanoki Family Spa Center, un loc unde rasfatul este la el acasa.

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...

Kabanoki Family Spa Center s-a deschis la final de iulie si este localizat in partea de nord a Bucurestiului, mai exact langa Complexul Comercial Baneasa.

De ce ne place locul? Pentru ca centrul este conceput pentru familii. Are atat o piscina de 17 metri lungime si 5 latime, cu o adancime de 1.10 metri pentru cursurile de inot, sedintele de aqua-gym etc, dar si un bazin destinat exclusiv bebelusilor.

Citeste si:
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...
Pregătirea de primăvară: 3...

Gasim aici atat jacuzzi pentru mame, cat si saune uscate pentru tatici (sau invers), este dotat si cu o zona pentru masaj de relaxare, dar exista si sala de kinetoterapie.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:sxc.hu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri