12 Septembrie 2012 publicat în Mami 8 share-uri

Recrutarea se face cu ochi de mama si experienta unui recruiter de 11 ani, dublata de evaluarea psihologica facuta de un psiholog cu 15 ani de activitate in domeniu, la randul ei mama

Atentie fata de nevoile mamelor
- Timpul e tare pretios, de aceea reprezentantii SHIFT se pliaza pe aceasta cerinta si organizeaza interviurile acolo unde doresc parintii (acasa, la birou, la o cafenea, in parc, unde interactioneaza si cu copilul etc.)

Simona Giosanu, cea care a avut ideea infiintarii SHIFT a declarat cu ocazia lansarii: "Am ajuns sa ma gandesc la acest business din nevoie si dezamagire si mi-am propus de la bun inceput sa ajut parintii sa treaca usor si relaxat peste acel moment dificil cand, presati de timp si de obligatii, sunt nevoiti sa-si lase copilul pe mana unei persoane necunoscute. Este greu atat pentru copil, cat si pentru parinti, eu stiu prea bine: mi s-a intamplat si mie! SHIFT inspira incredere si are argumentele sa convinga. E de ajuns sa ne sunati!"

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri