Iata cativa pasi pe care parintii ii pot urma pentru sanatatea copiilor lor.

Asa cum ii spune si numele, GH ajuta la dezvoltarea si regenerarea tuturor celulelor din organism. Deasemenea, cercetarile au demonstrat ca exista o frecventa crescuta a tulburarilor de comportament precum deficitului de atentie cu hiperactivitate, in randul copiilor care dorm insuficient.

Somnul ajuta la dezvoltarea memoriei si intareste sistemul imunitar al copilului. Copiii au nevoie de cel putin 10 ore de somn pe timpul noptii.

3. Alimentatia naturala

Alimentatia bazata pe principii naturale: fructe, legume, leguminoase, seminte, cereale integrale va asigura buna crestere si dezvoltatre a copilului.

In primii ani de viata ai copilului se poate face cu adevarat, o buna educatie alimentara. Copiii pot fi obisnuiti de acum cu hrana sanatoasa, astfel incat sa le fie educat gustul pentru fructe si legume, ferindu-i de dulciuri, mancare procesata, conservata, mezeluri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Deasemenea, este importanta o buna hidratare, intrucat organismul unui copil contine o proportie mai mare de apa(65%), in comparatie cu persoanele adulte, unde procentul este de 60%.

4. Jocul in aer liber

Este foarte sanatos pentru copii sa se joace in fiecare zi in aer liber. Jocurile sunt un sport benefic pentr copii, ajutand la dezvoltarea sistemului muscular si osos, dar le dezvolta si alte aptitudini de comportament, necesare integrarii si adaptarii la mediul extern.

Deasemenea, este foarte util, daca parintii isi indruma copiii sa urmeze anumite sporturi(tinand cont si de preferinta copilului). Inotul este unul din cele mai benefice sporturi pentru copii.


sursa foto:shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri