8 Mai 2013 publicat în Mami 1 share-uri

"Sa aduci pe lume un copil poate aduce multa bucurie si efervescenta in viata ta. Dar la acest pachet de bucurie se adauga de cele mai multe ori stres si anxietate. "

Treburile casei

• Cauta un ajutor. Cu toate ca este important sa asiguri un mediu curat si sigur pentru tine si bebelusul tau, nu te incarca in primele luni de viata si cu toate treburile casei. Daca nu ai deja o mana in plus de ajutor, atunci este timpul sa discuti cu partenerul tau si sa alocati un buget pentru cel putin sase luni in care sa puteti angaja pe cineva care sa va ajute la treburile casei.

A avea grija de un nou nascut in timpurile moderne poate fi destul de provocator. Responsabilitatile multiple cu care sunt acum impovarati atat femeile, cat si barbatii, standardele tot mai ridicate in ceea ce priveste nasterea si ingrijirea copilului ne pot conduce intr-o zona de stres pronuntata si care ne poate face sa simtim ca pierdem controlul. Insa zilele de inceput alaturi de nou nascutul tau vor trece si el va creste. Incearca sa gasesti bucurie in aceasta perioada, sa te apreciezi pentru ca ai reusit si sa iei toate celelalte usor, cate un lucru pe zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Sunt sigura ca esti o mama minunata! Felicitari!

Oana Popescu-Argetoia
www.oanapopescuargetoia.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri