In primii ani ai carierei a desfasurat activitati de consultanta si operatiuni financiare.
Lichidul amniotic: ce rol are și ce este anormal

A participat in timpul anilor de studii la numeroase cursuri si work-shop-uri, fiind membra a echipelor de cercetare in diferite proiecte.
Azi este membra a Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.
Distribuție de 10 a filmului-record „Perfetti Sconosciuti”,...

Oana Popescu-Argetoia - Expert Garbo
Stresul prospetei mamici
Sa aduci pe lume un copil poate aduce multa bucurie si efervescenta in viata ta. Dar la acest pachet de bucurie se adauga de cele mai multe ori stres si anxietate. Multe proapete mamici se simt coplesite si se intreaba:
• Imi hranesc suficient copilul?
• De ce plange asa mult copilul meu?
• De unde imi voi lua energia sa-mi ingrijesc copilul?
• Ce se va intampla cand nu voi mai avea ajutor?
• Dau suficienta atentie celuilalt (celorlalti) copil si partenerului meu?
• Relatia mea are de suferit?
Trebuie sa stii ca multe mame simt acelasi lucru si ca aceste ingrijorari sunt comune si perfect normale. Ba, chiar arata ca iti pasa! Poti insa face cativa pasi pentru a gestiona eficient stresul de a fi proaspata mamica.
Ai grija de tine!!!
• Dormi. Odihneste-te cat de mult poti, oriunde si oricat. Dormi cand doarme si copilul. Adormi cand esti pe scaunul din dreapta in masina. Stabileste un program de noapte impreuna cu partenerul tau, astfel incat sa apuci sa dormi legat cateva ore pe noapte. Nu te jena si fa toate aceste lucruri care arata ca esti constienta de limitele tale si te ajuta sa previi situatii periculoase, cum ar fi sa adormi cand esti cu copilul in brate.
• Mananca sanatos. O hrana corespunzatoare te poate ajuta sa acumulezi mai multa energie. Incearca sa eviti cofeina si sa mananci sanatos si mai ales sa te hidratezi bine.
Foto@Depositphotos
Studiu: aproape 4 din 10 români din mediul urban spun că încrederea în propriile forțe i-a ajutat să își mențină echilibrul pe perioada pandemiei
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer