10 Mai 2013 publicat în Mami 6 share-uri

Se intampla uneori ca marile bucurii ale vietii sa nu vina singure, ci impreuna. Asa s-a intamplat si in cazul Dianei, o mamica extraordinara si Expert Garbo totodata.

Este important sa constientizati, ca parinti, ca gemenii se nasc cu anumite asemanari intre ei si anumite tendinte, dar mediul in care sunt crescuti si, mai ales, felul in care se raporteaza mama sau tatal la fiecare dintre ei, poate sa ii ajute sa isi dezvolte propria personalitate sau, dimpotriva, poate sa le blocheze dezvoltarea propriilor capacitati.

Este important ca parintii sa constientizeze importanta unei dezvoltari sanatoase a bebelusilor, din toate punctele de vedere (medical, social, psihologic, biologic etc.) dar sa tineti cont ca personalitatea lor este foarte influentata de tehnicile si instrumentele folosite de voi inca din primii ani de viata!

Natura pare sa fi mizat totul pe individualitate. (Goethe - "Die Nature")

Diana Gamulescu – Managing Partner www.Micolino.ro

Despre Diana puteti afla mai multe in articolul:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Femeile care schimba lumea - Cum se transforma o mamica de gemeni in business-woman? Interviu cu Diana Gamulescu

Foto@Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri