Jucariile sunt adevarati prieteni pentru copii, ajutandu-i, in acelasi timp, sa se dezvolte intelectual si fizic. Pentru a stii cu exactitate ce jucarie este potrivita pentru micutul vostru, specialistul Kidz va vine in ajutor cu sfaturi utile.

De asemenea, nu cumparati niciodata o jucarie daca aceasta nu este inscriptionata cu CE, adica un angajament al producatorului care atesta ca jucaria respecta totalitatea regulilor de siguranta din Uniunea Europeana, care sunt printre cele mai stricte din lume.

• Functionalitatea jucariei

Functionalitatea jucariei reprezinta un alt criteriu de care trebuie sa tineti cont. Stim cu totii ca e foarte greu sa ne hotaram ce jucarie sa ii luam celui mic atunci cand ne gasim in fata unor rafturi cu jucarii care mai de care mai atragatoare, insa, inainte de a o achizitiona, trebuie sa ne gandim daca acea jucarie ii va fi de vreun folos copilului nostru si cat timp o va folosi.

• Mirosul chimic – de evitat

Daca jucaria are un miros prea puternic, atunci aceasta ar trebui evitata sau spalata de foarte multe ori inainte de a o da pe mana celui mic, deoarece ar putea contine substante nocive care dauneaza sanatatii copilului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

• Curatarea jucariei

Curatarea este un aspect care nu trebuie neglijat. O jucarie curata fereste copilul de boli si bacterii, asa ca fiti atenti la materialele din care sunt confectionate jucariile pe care doriti sa le cumparati, sa fie usor de curatat.

• Pretul jucariei

Preturile jucariilor sunt destul de ridicate, mai ales daca alegem sa cumparam de la un magazin de renume, insa si calitatea este pe masura. Asa ca, decat a-i achizitiona copilului o multime de jucarii ieftine si foarte asemanatoare intre ele, mai bine ii cumparati mai putine jucarii, dar de o calitate superioara si care il ajuta sa isi dezvolte capacitatile intelectuale.

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri