Jucariile sunt adevarati prieteni pentru copii, ajutandu-i, in acelasi timp, sa se dezvolte intelectual si fizic. Pentru a stii cu exactitate ce jucarie este potrivita pentru micutul vostru, specialistul Kidz va vine in ajutor cu sfaturi utile.

Efectele jucariilor asupra copiilor

• Le dezvolta simturile auditiv, vizual si tactil

• Le dezvolta abilitatile motorii

• Le dezvolta capacitatile intelectuale

• Le stimuleaza imaginatia si creativitatea

• Stimuleaza coordonarea maini-ochi

• Stimuleaza gandirea logica

Jucarii recomandate pe categorii de varsta

• Jucarii pentru bebelusi

Pentru bebelusi, cele mai recomandate jucarii sunt cele de impins, care le dezvolta motricitatea, cele pentru baie si cele polifonice, care produc anumite sunete si ajuta la dezvoltarea imitatiei verbale.

• Jucarii pentru copiii de 2 - 3 ani

In aceasta etapa, copilul se dezvolta din punct de vedere cognitiv, incepe sa fie atras de interactiunea cu alti copii, este interesat de imitarea persoanelor din jur si dobandeste primele notiuni de logica, matematica si creativitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

In consecinta, jucariile recomandate pentru aceasta varsta sunt reprezentate de: animale de jucarie, carti cu imagini, mingii, triciclete, masinute si vehicule de impins, creioane colorate, instrumente muzicale simple, jucarii de nisip, puzzle-uri simple, centre de joaca pentru exterior, jucarii cu numere, jucarii care presupun schimbarea rolurilor etc.

V-ar mai putea interesa si:

Puzzle Mica Sirena

Jucarie pentru baie "Captain Duck"

Ceas Bio

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri