Jucariile sunt adevarati prieteni pentru copii, ajutandu-i, in acelasi timp, sa se dezvolte intelectual si fizic. Pentru a stii cu exactitate ce jucarie este potrivita pentru micutul vostru, specialistul Kidz va vine in ajutor cu sfaturi utile.

• Jucarii pentru copiii de 3 - 6 ani

La aceasta varsta, copilul deja are abilitatile motorii bine dezvoltate, ii place sa alerge, sa se catere, sa construiasca lucruri si sa se joace cu mingea. In plus, incepe sa fie din ce in ce mai interesat de joaca cu alti copii, este atras de activitati care ii pun mintea la contributie, ii place sa numere, sa pronunte litere si sa ghiceasca forme si culori.

Cele mai recomandate jucarii pentru aceasta categorie de varsta sunt, asadar: cuburile de construit, plastilina, acuarelele, cartile de colorat cu diferite forme, mingiile, papusile, bicicletele, tricicletele, cartile cu imagini simple, puzzle-urile, jucariile stiintifice cu ceas, calculatoarele, jucariile cu cifre si numere, instrumentele muzicale etc.

4 Modele de jucarii

• Jucarii pentru imaginatie si creativitate: creioane de colorat, acuarele, markere, plastilina, instrumente muzicale etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Jucarii pentru afectivitate: figurine, papusi, jucarii de plus

Jucarii pentru motricitate: mingi, biciclete, triciclete, baloane, popice etc.

Jucarii pentru capacitatile intelectuale si senzoriale: puzzle-uri, jocuri de constructii, jocuri de clasare, jocuri de ordonare, jocuri de asamblare etc.

Foto jucarii@Shutterstock.com

Va recomandam sa cititi si:

Practic: Cum alegi tetina bebelusului tau

Practic: Cum alegi scaunul de masina pentru bebelusi

Practic: Cum inveti copilul la olita

Practic: Cum alegeti patutul pentru copil

Practic: Cum alegeti caruciorul pentru copii

Practic: Cum tratezi intoxicatiile la copii

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri