22 Noiembrie 2013 publicat în Mami 16 share-uri

Cum poti fii o mama deosebita? E foarte simplu! Trebuie doar sa urmezi sfaturile noastre si iti garantam succesul.

Fii o mama distractiva si diferita de restul persoanelor. Ce presupune acest lucru? Ei bine, nu mare lucru! Trebuie doar sa ai cateva calitati si sa inveti sa te pliezi dupa nevoile micutului tau. Iata, in continuare, 10 modalitati simple prin care poti deveni o mama deosebita!

10 Modalitati prin care sa fii o mama deosebita

1. Fii tu insuti! – si nu incerca sa te schimbi doar pentru ca a aparut cel mic in viata ta. Daca ai un copil, nu inseamna ca trebuie sa stai toata ziua sa pictezi sau sa citesti povesti. Dimpotriva, incearca sa ii impartasesti si lui din felul tau de a fi si din experienta ta si, in felul acesta, sa petreceti momente de calitate impreuna.

2. Fii indrazneata! Da, ramai asa cum esti tu, dar fii si indrazneata si deschisa spre nou. Unul dintre cele mai frumoase lucruri cand esti parinte este sa inveti sa descoperi lumea prin ochii micutului tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

3. Fii aventuroasa! Lumea poate parea o aventura prin ochii unui copil, asa ca traieste o gama larga de experiente si nu te da inapoi de la nimic.

4. Fii imaginativa! Viseaza putin, pretinde mult si vei fii surprinsa de cat de multe poti face.

5. Fii creativa! Creativitatea este cheia tuturor problemelor cu care te confrunti in marea aventura de a fi parinte. Gaseste modalitati creative de a trai si rezolva in felul acesta toate provocarile pe care le intampini.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri