Dacă nu ştii cu ce cadou să surprinzi o viitoare mămică, îţi venim în ajutor cu câteva sugestii utile.

Atunci când se întorc de la maternitate, mămicile sunt aşteptate cu o mulţime de cadouri, însă o parte dintre ele nu le sunt de folos. Aranjamentele florale şi dulciurile merită apreciate, însă o mamă are nevoie de alte lucruri mult mai utile, atât pentru ea, cât şi pentru bebeluş. Dacă nu ştii cu ce cadou să surprinzi o viitoare mămică, îţi venim în ajutor cu câteva sugestii utile.

Recomandări practice pentru o proaspătă mămică

În primele luni de la sarcină, pe lista nevoilor principale ale unui mămici se află scutecele, şerveţelele umede, pudra de talc şi chiar laptele praf. Pe lângă aceste produse care se consumă foarte repede, şi hăinuţele sunt foarte importante. Bebeluşii se murdăresc destul de des, aşa că au nevoie de mai multe body-uri, acestea fiind mult mai uşor de îmbrăcat. Totuşi, cei mici se dezvoltă destul de repede, aşa că mămicile nu ar trebui să umple dulapul cu prea multe haine pe care bebeluşul nu va apuca să le poarte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

De asemenea, mămicile ar trebui să evite consumul de băuturi alcoolice, produsele cosmetice care pot le provoca diverse alergii şi alimentele condimentate, în timpul alăptării. Chiar dacă oboseala îşi va spune cuvântul în primele luni de la naştere, mămicile ar trebui să renunţe la cafea, pentru că o parte din cofeină ajunge în laptele matern, iar acest lucru îi poate cauza insomnie bebeluşului.

7 cadouri utile pentru o proaspătă mămică

Scutece pentru bebeluş

La început, copilul trebuie schimbat chiar şi de 8 ori pe zi, aşa că scutecele se consumă cel mai repede. De aceea, orice mămică s-ar bucura dacă ar primi un bax de scutece, acestea ocupând primul loc pe lista de nevoi.

Jucării pentru copil

În primele luni, cei mici sunt foarte curioşi şi agitaţi, aşa că jucăriile îi vor ajuta să-şi dezvolte diverse abilităţi, stimulându-le în acelaşi timp imaginaţia. Jucăriile pentru bebeluşi trebuie să fie viu colorate pentru a le stârni interesul, iar dacă produc lumini şi sunete muzicale, cu atât mai bine.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Cutia cu amintiri a bebeluşului

O mamă nu vrea să rateze niciun moment din viaţa copilului său, aşa că s-ar bucura cu siguranţă dacă ar primi o casetă specială, în care poate păstra diverse obiecte cu valoarea emoţională. Spre exemplu, o mămică poate păstra în cutia de amintiri prima pereche de pantofi a bebeluşului sau prima sa suzetă.

Masă pentru înfăşat

În primele luni, un copil trebuie schimbat destul de des, aşa că o masă sau saltea pentru înfăşat ar fi cu siguranţă cadoul perfect pentru o viitoare mămică. Pentru unii părinţi un astfel de produs nu este foarte popular, însă în realitate acesta este extrem de util. O măsuţa pentru înfăşat poate fi foarte eficientă, pentru că le scuteşte pe mămici de durerile de spate, care pot apărea din cauza efortului.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

Un abonament la un serviciu de streaming

Primele luni de după sarcină sunt cele mai grele, pentru că bebeluşul se trezeşte destul de des, iar părinţii nu au timp să se odihnească prea mult. O viitoare mămică ar aprecia cu siguranţă un abonament la un serviciu de streaming, mai ales în perioadele agitate. Astfel, maratonul de alăptare va fi combinat cu un super-maraton de seriale.

O geantă încăpătoare

După naştere, orice mămică trebuie să facă câteva schimbări în rândul accesoriilor. Mai exact, vechea poşetă trebuie înlocuită cu o geantă mai mare, în care să încapă scutece, biberoane, şerveţele şi jucării pentru cel mic. Aşadar, o astfel de geantă ar fi un cadou foarte util pentru orice viitoare mămică.

Pijamale pentru copii

Şi pijamalele pot fi trecute pe lista cadourilor utile, pentru că orice viitoare mămică va avea nevoie de unele noi pentru perioada în care va fi internată în spital. De asemenea şi un halat ar fi potrivit, pentru că o mămică nu se poate deplasa doar în pijamale pe holurile maternităţii.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie

Aşadar, o viitoare mămică va prefera cu siguranţă cadourile practice, pe care le poate folosi zi de zi. Voucherele la sală sau la salon sunt nişte cadouri cool, însă o mămică va aprecia mai mult o măsuţa pentru înfăşat sau un bax de scutece, pentru că sunt nişte produse mult mai utile în primele luni de la naştere.

Foto homepage: Photo by Alex Tim from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri