Cand vorbim despre bebelusi ne gandim din start ca trebuie sa le oferim ce e mai bun, iar  alimentatia reprezinta o parte importanta din tot procesul lor de crestere. Stim deja ca mancarea sanatoasa este esentiala pentru o crestere armonioasa dar si ca timpul nostru este o resursa importanta pentru noi ca parinti, tocmai de aceea trebuie sa gasim un echilibru adaptat nevoilor noastre.

De ce sa gatim la abur?

Gatitul la abur este o varianta foarte populara printre mamici, si pe buna dreptate. Acest tip de preparare este adecvat pentru majoritatea alimentelor iar varietatea retetelor este una foarte vasta. Gatitul in acest fel foloseste convectia naturala a caldurii care circula prin aer, aburi sau lichide, iar ca rezultat, alimentele devin fragede, deoarece nu sunt expuse unei surse directe de caldura intensa, astfel ca nu se usuca. In acest fel se mentin si vitaminle si nutrientii alimentelor. Textura de asemenea ramane asemanatoare datorita caldurii generate prin aburi, ce se difuzeaza incet prin ingrediente, creand un mediu de incalzire uniform.

Functiile practice ale aparatelor de gatit

  • Functia de blender este una foarte cautata in mod special atunci cand copii sunt foarte mici. Acesta ofera posibilitatea maruntirii hranei pana la textura dorita, si este foarte practica in orice casa.
  • Incalzitoarele pentru biberoane sunt de asemenea un must-have cand vine vorba de bebelusi. Tocmai pentru ca este esential, tot mai multe aparate de gatit includ aceasta functie pentru a veni in ajutorul mamicilor si a bugetelor acestora.
  • Cand vorbim de igiena, trebuie sa luam in considerare si un sterilizator pentru biberoane, deoarece sterilizarea cu aburi este considerata a fi cea mai eficienta in distrugerea tuturor microbilor pentru siguranta micutilor.
  • Functia de decongelare a alimentelor este una extrem de practica in mod special cand nu vrei sa petreci mult timp gandindu-te la ce urmeaza sa gatesti. Aceasta este ideala pentru procesul de diversificare a ceui mic deoarece se pot pregati o varietate mare de alimente (legume, carne, peste, orez, paste, chiar si cereale) datorita programelor diferite de decongelare.

In prezent sunt cautate aparatele de gatit care au cat mai multe functii, pentru a economisi timp, spatiu si bani, iar o gama foarte mare pe aceasta ramura o ofera aparatele de la Babymoov.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Recomandarea noastra este sa cautati aparate de gatit cu o capacitate mai mare, pentru a putea gati in acelasi timp pentru toata familia sau chiar si pentru mai multe zile, pentru a va usura munca si pentru a putea petrece cat mai mult timp cu persoanele iubite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri