Produsele esențiale de îmbrăcăminte pentru copii și accesorii selectate din noua colecție de toamnă/iarnă sunt disponibile în magazine la prețuri accesibile.

Primark a dat startul sezonului de toamna/iarnă și a pregătit în cele două magazine deschise în București (AFI Cotroceni și ParkLake Shopping Center), colecția Back to School 2023.

Produse esențiale de îmbrăcăminte pentru copii, pijamale călduroase, jachete impermeabile sau veste pentru zilele mai friguroase, treninguri și îmbrăcăminte sport, toate așteaptă să fie descoperite. Pe lângă haine, Primark a pregătit și rechizite - caiete, creioane colorate, carioci și ghiozdane multifuncționale cu eroi din povești, pentru o prima zi de școală memorabilă.

Primark își continuă misiunea de a oferi produse de calitate, pentru toate gusturile, la prețuri accesibile.

Accesați noul website Primark, lansat de curând și în România, pentru a verifica stocurile și disponibilitatea produselor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRIMARK A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN ÎN ROMÂNIA 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri