Poate ca ai discutat cu partenerul tau ca ti-ai dori copii sau v-ati consultat si ati ajuns amandoi la concluzia ca veti avea un bebe la un moment dat, peste cativa ani. Dar ce poti face atunci cand tu simti ca esti pregatita sa faci acest pas si el nu?

Psihologii spun ca multi soti incapatanati care nu au vrut sa accepte ideea de a avea un copil, atunci cand au devenit tatici, s-au dedicat in totalitate familiei si au devenit extrem de atasati de copiii lor, spunand ca au facut o mare greseala ca nu au fost de acord sa-i conceapa mai devreme.

Desi un copil va poate face relatia mai frumoasa, va apropie si fructifica dragostea voastra, nu e bine sa-ti constrangi partenerul daca acesta nu-si doreste cu adevarat un copil- un copil este un dar de la Dumnezeu si el trebuie dorit si primit de catre cuplu cu bucurie si dragoste!

Un articol de Simona Prodanoiu


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri