Atunci cand ai o familie numeroasa viata devine imprevizibila. Esti obosita si ti se pare ca ziua este prea scurta pentru ca tu sa-ti duci la bun sfarsit tot ce ti-ai propus? Iar sotul si cei mici nu te ajuta deloc, ba chiar iti ingreuneaza munca? Iata cateva sfaturi practice despre cum sa-ti organizezi timpul mai bine.

Atunci cand ai o familie numeroasa viata devine imprevizibila. Esti obosita si ti se pare ca ziua este prea scurta pentru ca tu sa-ti duci la bun sfarsit tot ce ti-ai propus? Iar sotul si cei mici nu te ajuta deloc, ba chiar iti ingreuneaza munca? Iata cateva sfaturi practice despre cum sa-ti organizezi timpul mai bine.

1. Analizeaza si stabileste prioritati! Analizeaza cu atentie modul in care iti petreci tu o zi obisnuita si observa lucrurile care ar putea fi amanate, sau chiar eliminate din program. La inceputul saptamanii alcatuieste o lista cu lucrurile care trebuie neaparat facute intr-o zi anume, lucrurile care pot fi facute oricand in cursul saptamanii si cu cele care pot fi amanate si pentru saptamanile viitoare. Stabilind care sunt lucrurile prioritare vei fi mai organizata si vei castiga timp.

2. Cere ajutor! Cu siguranta vei gasi cate ceva de facut pentru fiecare membru al familiei, dar cel mai mare ajutor il poti primi din partea sotului- discutati si impartiti sarcinile intre voi si astfel te vei mai elibera de treburi. Daca nazdravanii tai sunt mai maricei ii poti ruga sa te ajute dupa posibilitati (sa duca gunoiul, sa-si stranga jucariile).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

3. Internetul e o minune! Fie ca iti platesti facturile online (bancile ofera astfel de servicii, tot ce trebuie sa faci este sa ai un cont la o banca prin care se poate face plata facturilor prin internet), ca nu pierzi timpul sa cumperi ziare si le citesti direct de pe net sau ca navighezi pe site-urile magazinelor online pentru a cumpara haine sau cadouri, vei economisi destul timp.

4. Fii organizata si mentine curatenia! Daca este ordine in casa vei sti exact de unde sa iei orice obiect ai nevoie, si asta intr-un timp mult mai scurt. Aseaza lucrurile in dulap pe categorii, strange lucrurile si pune-le la locul lor imediat ce nu mai ai nevoie de ele. Un cos special pentru jucarii este foarte util in camera micutilor, deoarece tot ce inseamna jucarie se pune acolo.

5. Invata sa rezolvi lucrurile comune de-odata! De exemplu, cat timp masina de spalat isi face treaba tu poti da cu aspiratorul, poti spala vasele sau poti verifica tema celui mic. Cand strangi lucrurile prin casa ti-ar fi util un telefon cu casti, astfel ca daca ai ceva de rezolvat prin telefon o poti face.
Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Ca sa ai timp pentru toate trebuie sa fii un pic inventiva si sa te gandesti la ce ai putea face ca sa castigi timp. Slujba de sotie, gospodina si mama este extrem de grea, dar cu siguranta vei reusi sa te descurci de minune.

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri