Daca te pregatesti pentru alaptat sau ai inceput sa alaptezi, este bine sa ai in vedere faptul ca, la un moment dat vei avea nevoie de o pompa pentru sani. Pompele pentru muls sanii sunt de diferite modele si poti fi pusa in dificultate atunci cand trebuie sa alegi una. Iata cum sa alegi pompa pentru sani care ti se potriveste!
Daca te pregatesti pentru alaptat sau ai inceput sa alaptezi, este bine sa ai in vedere faptul ca, la un moment dat vei avea nevoie de o pompa pentru sani. Pompele pentru “muls” sanii sunt de diferite modele si poti fi pusa in dificultate atunci cand trebuie sa alegi una. Iata cum sa alegi pompa pentru sani care ti se potriveste!

In perioada de dupa nastere, sanul produce cu atat mai mult lapte cu cat este stimulat mai mult prin supt. Daca bebele tau suge des lapte de san, atunci organismul se va adapata la aceasta cerere crescuta de lapte si va incepe sa produca mai mult. Astfel ca, in perioadele in care nu alaptezi (mergi la serviciu, calatoresti fara bebe, iei medicamente contraindicate in timpul alaptarii etc.) pompele pentru sani se pot dovedi foarte folositoare deoarece ele mentin secretia lactata continua.

Exista in comert mai multe tipuri de pompe pentru “muls”: pompa manuala, pompe care functioneaza pe baza de baterii, pompe semiautomate sau chiar pompe electrice, fiecare avand avantajele si dezavantajele sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Pompele manuale pentru sani

Pompele manuale pentru sani sunt usor de folosit si ieftine. Ele pompeaza laptele din fiecare san, pe rand, fiind actionate de forta mainii. Exista unele pompe manuale care pot fi actionate folosind forta piciorului, fiind special create pentru mamicile care sufera de sindrom de tunel carpian (ingustarea tunelului prin care trec oasele, tendoanele si ligamentele la nivelul incheieturii mainii).

Pompele cu baterii

Poti folosi acest tip de pompa daca nu ai nevoie sa-ti eliberezi sanii foarte des, ci doar

din cand in cand. De obicei, pompele din aceasta categorie pot fi folosite alternativ, cand la un san, cand la altul, nu la ambii sani deodata. Daca obisnuiesti sa-ti golesti foarte frecvent sanii nu alege o pompa cu baterii, deoarece te poti trezi ca s-au consumat chiar atunci cand aveai mai mare nevoie sa folosesti pompa.
6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Pompele electrice

Desi cele mai eficiente si usor de folosit, pompele electrice sunt destul de scumpe. Unele functioneaza doar conectate la priza, altele pot fi folosite si cu baterii sau acumulatori. Pompele electrice sunt foarte avantajoase deoarece ele pot goli ambii sani deodata si astfel salvezi si timp pretios.

Tu ai folosit/ folosesti pompa pentru sani? Spune-ti parerea in legatura cu pompele pentru sani si impartaseste si proaspetelor mamici din experienta ta!

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri