Ascultand in stanga si in dreapta, tragand cu urechea la discutiile prietenilor, strabatand intelesurile dragostei si ale juramantului savarsit in fata oamenilor si a lui Dumnezeu, cascand ochii la experientele celor trecuti prin sabia problemelor, am incercat sa inteleg motivele pentru care doi oameni casatoriti gasesc o motivatie in a ramane impreuna dupa ce anii grei si probleme multe isi vor fi spus cuvantul.

Ascultand in stanga si in dreapta, tragand cu urechea la discutiile prietenilor, strabatand intelesurile dragostei si ale juramantului savarsit in fata oamenilor si a lui Dumnezeu, cascand ochii la experientele celor trecuti prin sabia problemelor, am incercat sa inteleg motivele pentru care doi oameni casatoriti gasesc o motivatie in a ramane impreuna dupa ce anii grei si probleme multe isi vor fi spus cuvantul. De un lucru sunt insa foarte sigura: se vorbeste foarte mult despre casatorii esuate, se dau retete magice ale unei casnicii de vis, sfaturi mai mult decat utile despre cum sa-ti revii dupa o casnicie nu foarte reusita, sunt exprimate opinii juste despre compromisuri, sperante, regrete, despartiri, despre motivele pentru care ruperea casatoriei a devenit o problema de viata si de moarte. Toate discutiile pornesc insa dintr-un anumit punct si se indreapta catre o anumita finalitate. Casnicia reprezinta un sir lung si nesfarsit de asteptari pe care indraznim sa le cerem de la celalalt si a caror pretentie de a fi indeplinite se traduce intr-un sentiment de implinire si de neimplinire, sentiment aducator sau nu de fericire intr-o relatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului
Indiferent daca ne dam seama sau nu, multi dintre noi percep casatoria ca pe un drum catre propria satisfactie. Pot fi acuzata de o vedere prea ingusta sau mult prea materialist-pragmatica, dar nu de putine ori intram intr-o casnicie cautand autoimplinirea prin prezenta celui de langa noi. Casnicia devine un fel de troc in care ceea ce dai este rasplatit prin ceea ce primesti. Stalpii de baza pe care se sprijina relatia de casatorie au la baza lor un fundament egoist: ce as putea eu sa obtin de aici sau cat de bine ar putea sa-mi fie de-a lungul acestei relatii? Oamenii devin deceptionati si renunta la iluziile, implicit si la casatorie, pentru ca unele din aceste aspecte, odata implinite, nu corespund asteptarilor si dezamagesc.

In afara faptului ca inca speri ca asteptarile tale de la inceputul casniciei sa se suprapuna cu cele de acum, ce anume te motiveaza sa nu renunti? Sa nu spui “nu” dupa ce odata ai spus un “da” cu toata convingerea? Motive pentru care sa ramai casatorita? Anticipez deja raspunsuri precum “adu-ti aminte pentru ce anume te-ai casatorit daca vrei sa stii de ce esti casatorita astazi” sau “nu-ti trebuie un motiv anume ca sa ramai casatorita”. Dar cand atatia in jurul tau se gasesc numai motive si pretexte pentru a pune capat unei casnicii, sa nu-ti pui un astfel de semn de intrebare? Ei bine, eu cred ca exista o mie de motive.. o mie de motive greu de explicat, dar usor de inteles pentru care sa ramai casatorita.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri