Colegii nostri de la www.Grace.ro v-au pregatit o surpriza: un concurs pentru viitoarele mirese, domnisoare de onoare si pentru romanticele incurabile.

Colegii nostri de la www.Grace.ro v-au pregatit o surpriza: un concurs pentru viitoarele mirese, domnisoare de onoare si pentru romanticele incurabile, prin intermediul caruia poti castiga doua rochii BienSavvy in valoare de 2000 euro - prima, o rochie de mireasa, iar cea de-a doua, o rochie de ocazie, perfecta pentru domnisoarele de onoare.

Ce trebuie sa faci?

Nimic dificil: trebuie sa intri pe www.grace.ro, sa-ti faci cont si apoi sa publici o poza cu tine in care ai participat la o nunta sau ai fost intr-o tinuta selecta. Mai apoi, invita-ti toti prietenii sa te voteze in fiecare zi si asteapta. Daca pana pe data de 25 iunie ai acumulat cele mai multe puncte, Grace te premiaza cu doua rochii la alegere BienSavvy in valoare de 2000 euro!

Pentru mai multe detalii despre concurs, citeste regulamentul.

Pentru a vizita Grace, revista viitoarelor mirese, intra pe www.grace.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Au tras lozul norocos: zodii care vor câștiga bani în a doua jumătate a lui Februarie și început de Martie 2023 Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube Cei opt munți, o poveste emoționantă și intimă despre prietenie și munte, care a câștigat Premiul Juriului la Cannes, din 24 martie la cinema

Pentru a-ti alege rochiile BienSavvy, viziteaza site-ul www.biensavvy.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri