Am nevoie de sfatul vostru asa ca am hotarat sa-i contactez pe cei de la Kidz. Am vazut scrisoarea tatalui si mi-am facut si eu curaj sa scriu prin ce trec.

Am nevoie de sfatul vostru asa ca am hotarat sa-i contactez pe cei de la Kidz. Am vazut scrisoarea tatalui si mi-am facut si eu curaj sa scriu prin ce trec.

Ca in orice poveste de dragoste, la inceput totul era roz si perfect. La inceput e placut dar pe parcurs poate deveni un vis urat. Situatia mea poate fi prezentata in trei randuri insa cuvintele nu pot exprima ceea ce simt. Sunt trista si singura desi familia mea e compusa din patru persoane. Am doi copilasi, un baietel de 5 ani si o fetita de 2 ani. Sotul meu a inceput sa vina tarziu acasa. Asta nu ar fi o problema daca nu ar veni si beat. Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac. Daca ma despart de el raman pe drumuri. Ai mei locuiesc intr-o garsoniera si eu nu lucrez, deoarece sotul m-a obligat sa stau mereu acasa, fiind extrem de gelos.

Depind de el dar nu mai pot sa traiesc cu el. Tipa la mine, imi vorbeste urat, ma umileste… acum cateva zile a vrut sa ma loveasca. Eu incerc sa discut cat mai calm, pentru ca stiu ca poti reusi mai multe cu vorba buna… Dar nu stiu ce ii baga in cap prietenii lui- parca de fiecare data cand ma vede este mai nervos, mai agitat si nici nu vrea sa ma auda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Cum să alegi componente pentru baia ta

Imi pare rau si pentru copii, cel mare cu siguranta simte ca ceva este in neregula cu parintii lui, ne vede ca ne certam mai mereu desi fac tot posibilul ca discutiile dintre mine si sot sa nu aiba loc in fata copiilor.

Am nevoie de un sprijin, de un sfat. Se pare ca s-a terminat casnicia mea, este o casnicie de forma careia ii lipsesc sentimentele si emotiile unei familii normale. Dar cum sa ma descurc singura? Mi-e frica…

A mai trecut cineva prin situatia mea? As vrea sa stiu daca exista solutii, cum sa vorbesc cu el, sa renunte la bautura, daca nu de dragul meu macar pentru cei mici care nu realizeaza exact ce se intampla si nu au nicio vina. Va rog sa ma ajutati!

Amalia

Vrei sa ne impartasesti ceva? Ai nevoie de un sfat, de sprijinul comunitatii Kidz, de o vorba buna? Atunci trimite aici povestea ta si noi o vom publica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri