Pentru ca este esential sa fii la curent cu tot ce se intampla, intra in comunitate si afla ce s-a mai discutat in ultima vreme pe Foumul Kidz!

Multe mamici intampina dificultati atunci cand copiii lor sunt curiosi sa afle de unde vin copiii. Tu ce i-ai spus copilului in legatura cu sexualitatea? Iata aici cele mai noi discutii pe aceasta tema.

Ai planificat o vacanta cu familia? Unde mergi sau pe unde ai fost? Spune-ne si noua planurile tale de vacanta!

Te preocupa concediul pentru maternitate? Cariera? Nu stii cum sa-ti mai administrezi finantele pentru ca banii putini nu ajung familiei? Intra pe forum in sectiunea MAMI si vei afla ceea ce te intereseaza pe tine, ca femeie. Afla cele mai noi diete si cu ce probleme intime se mai confrunta mamicile!

Daca esti tatic, ai tu locul tau de discutii unde poti lega prietenii cu ceilalti tatici. In sectiunea TATI de pe forum aveti mana libera sa discutati "de-ale barbatilor"!

Pana data viitoare, ne intalnim pe forum!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri