Fiecare femeie doreste sa gaseasca acel suflet pereche, care sa o completeze si totodata sa o faca mai puternica, care sa ii umple viata de bucurie si sa o faca sa tresara la fiecare atingere... Oare nu cumva toate ne dorim aproape acelasi barbat? De multe ori mi-am ascultat prietenele vorbind despre ce si-ar dori la un barbat si mereu am avut senzatia ca descriu aceeasi persoana. Acelasi sentiment l-au avut si ele si am ajuns sa ne intrebam: Oare vrem sa ne maritam cu acelasi barbat?.

Si totusi, ce anume face diferenta intre barbatii pe care ii alegem sa ne fie alaturi pentru toata viata? Cred ca diferenta o facem noi insene, in snsul ca personalitatea noastra si necesitatile noastre sunt unice pentru fiecare dintre noi, astfel un singur barbat ne poate completa, unul singur poate fi jumatatea noastra, doar pe unul il putem vedea perfect. Unora ne plac plimbarile, altora cadrul intim de acasa, altora iesirile in cluburi sau terase etc. Este evident ca vom fi atrase de barbati ce au placeri asemanatoare cu noi si traiesc bucuriile vietii in cadrul aceluiasi sistem de valori cu noi insene. Cu toate acestea, el ar trebui sa aiba si unele caractere de personalitate diferite de ale noastre si aceste diferente ar trebui sa apara acolo unde noi avem defecte. Daca noi suntem timide, ne va invata sa indraznim, daca nu avem suficienta speranta, ne vor ajuta sa credem, daca suntem slabe, ne vor invata sa fim puternice etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)
Conform ideei ca “omul de langa tine este ceea ce scoti la iveala din el” il putem ajuta oricand pe alesul sufletului nostru sa isi transforme micile defecte in calitati (nu vorbesc despre anumite trasaturi majore pe care noi le consideram defecte, caci acestea nu pot fi sterse, insa probabil va fi o ea care vede calitati in aceste defecte sau care nu le observa deloc).

Nu, nu ne maritam cu acelasi barbat, desi dorintele fiecarei femei par sa corespunda aceluiasi “Fat-Frumos”. Fiecare avem jumatatea noastra si cel mai frumos este atunci cand o intalnim la varste cat mai tinere.

Sursa: Grace.ro

Citeste si alte articole pe Grace.ro. Noi iti recomandam:

Cum sa fii o sotie perfecta

Actul casatoriei: plus sau minus pentru relatie?

Nuntile pot fi... foarte haioase


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri