Fiecare femeie doreste sa gaseasca acel suflet pereche, care sa o completeze si totodata sa o faca mai puternica, care sa ii umple viata de bucurie si sa o faca sa tresara la fiecare atingere... Oare nu cumva toate ne dorim aproape acelasi barbat? De multe ori mi-am ascultat prietenele vorbind despre ce si-ar dori la un barbat si mereu am avut senzatia ca descriu aceeasi persoana. Acelasi sentiment l-au avut si ele si am ajuns sa ne intrebam: Oare vrem sa ne maritam cu acelasi barbat?.
Fiecare femeie doreste sa gaseasca acel suflet pereche, care sa o completeze si totodata sa o faca mai puternica, care sa ii umple viata de bucurie si sa o faca sa tresara la fiecare atingere... Oare nu cumva toate ne dorim aproape acelasi barbat? De multe ori mi-am ascultat prietenele vorbind despre ce si-ar dori la un barbat si mereu am avut senzatia ca descriu aceeasi persoana. Acelasi sentiment l-au avut si ele si am ajuns sa ne intrebam: “Oare vrem sa ne maritam cu acelasi barbat?”.

Se spune ca “gusturile nu se discuta”. Asa este, insa am observat ca majoritatea calitatilor pe care trebuie sa le aiba barbatul visurilor noastre sunt in mare masura aceleasi. El trebuie in primul rand sa ne faca fericite, sunt convinsa ca toate speram la acest lucru, orice fiinta tinteste fericirea. Trebuie sa fie atent si tandru, insa totodata o personalitate puternica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

El trebuie sa ni se para atragator, sa ne completeze si in prezenta lui sa ne simtim cele mai frumoase si mai norocoase femei, sa fie inteligent si totodata sa aiba simtul umorului, sa fie rabdator si lipsit de violenta (cel putin cu noi), romantic si cu un statut social bun. Sa ii placa sa isi petreaca timpul liber aproape in acelasi mod ca noi, asa vom petrece mereu impreuna momentele libere, sa ne ajute la treburile casnice si sa ne aprecieze pentru ceea ce suntem. Daca fiecare dintre noi ar intocmi o lista privind calitatile barbatului ideal am observa cu surprindere ca intr-o proportie foarte mare aceste trasaturi ar coincide. Atunci ce face diferenta?

Barbatul ideal nu exista. Si chiar daca ar exista, cred ca o singura femeie l-ar gasi perfect. Noi (ca si ei de altfel) alegem dintre toti cei pe care ii intalnim unul anume, care se apropie cel mai mult de dorintele noastre, langa care in majoritatea timpului ne simtim fericite (in cele mai bune cazuri). Dar daca pe parcursul vietii, dupa ce ne-am maritat, intalnim un altul “mai bun” care ne rascoleste sufletul si gandurile indiferent de varsta? Chiar daca am fi tentate sa renuntam la tot pentru acel nou venit, trebuie sa retinem ca amintirile cladite alaturi de sotul nostru sunt mult mai pretioase si, de cele mai multe ori, ar fi o greseala sa renuntam la ele. Este evident ca nu ma refer aici la acele casnicii nereusite, in care cei doi parteneri nu se inteleg si isi fac reciproc viata un cosmar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri