Nimeni nu e perfect, cu atat mai putin echipa Kidz! Poate cateodata nu ti-am fost pe plac, am scris subiecte neinteresante ori s-au strecurat anumite greseli, dar si noi suntem oameni! Pentru ca numai stiindu-ne defectele putem invata din ele, putem deveni mai buni si ne putem perfectiona, te invitam sa ne critici!
Nimeni nu e perfect, cu atat mai putin echipa Kidz! Poate cateodata nu ti-am fost pe plac, am scris subiecte neinteresante ori s-au strecurat anumite greseli, dar si noi suntem oameni!

Pentru ca numai stiindu-ne defectele putem invata din ele, putem deveni mai buni si ne putem perfectiona, te invitam sa ne critici!

De aproape un an echipa Kidz a fost alaturi de tine, am crescut incet, incet la inceput cu 2 editii pe saptamana, mai apoi cu 3, pentru ca acum sa avansam si sa te tinem zilnic la curent cu cele mai interesante articole publicate!

Recent Kidz a lansat un NOU FORUM, un forum revolutionat, “la moda” mai frumos si mai accesibil voua, cititoarelor, pentru a comunica, a pune intrebari si a afla raspunsurile ce va intereseaza. Totul depinde de voi sa-l construiti si sa-l modelati dupa placul inimilor.

Intra aici si scrie-ne cat de sincer poti ce anume nu-ti place tie la Kidz, ce ar trebui sa imbunatatim si cum ai vrea tu sa arate acest site pe viitor! Cu ajutorul tau putem imbunatati imaginea, dar si continutul site-ului, deoarece numai daca stim ceea ce iti doresti vom sti ce sa oferim!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Iti multumim ca citesti Kidz! Ne propunem in continuare sa iti satisfacem dorintele si curiozitatile si sa gasesti pe Kidz raspunsul la toate intrebarile tale!

Hai sa crestem impreuna copii frumosi si sanatosi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri