De ceva vreme echipa Kidz a venit in ajutorul tau cu un nou forum, o modalitate prin care tu poti intra in legatura cu celelalte viitoare mamici sau mamici cu experienta pentru a schimba pareri, opinii, pentru a afla raspunsuri la intrebarile tale sau poate doar pentru a-ti face noi prietene.

Tu ai fi capabila sa cresti copilul altuia? Taberele sunt impartite, dar e un gest nobil sa adopti un copil si sa-l cresti asa cum se cuvine de parca ar fi sange din sangele tau. Tu ce parere ai? Intra aici si spune-ne!

Intra in sectiunea Copii pe forumul Kidz si vei afla cele mai noi subiecte de discutie. Sanatatea copilului le intereseaza pe mamici in mod deosebit in ultima vreme. Unele mamici sunt ingrijorate deoarece copiii lor sunt supraponderali, altele intreaba de tratamentul pentru tenie- te-ai confruntat si tu cu problema asta? Cum ai rezolvat-o intra pe forum si impartaseste experienta ta cu noi.

"Cum va ajuta tati la treburi" este cel mai discutat subiect de catre mamici in ultima vreme! Sotul tau te ajuta in ceea ce priveste cresterea copilului si in treburile gospodaresti? Spune-ne si noua!

Echipa Kidz iti multumeste ca te implici si iti da intalnire pe forum!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri