Sa fii insarcinata este una dintre cele mai spectaculoase experiente pe care le poate trai o femeie, insa kilogramele acumulate in perioada sarcinii sunt o adevarata corvoada pentru majoritatea femeilor.

7. Salma Hayek si-a dorit foarte mult sa devina mama, iar cand a gasit barbatul potrivit, in persoana lui François-Henri Pinault, nu a mai stat pe ganduri si si-a pus in aplicare planurile, iar in septembrie 2007, a devenit mamica unei fetite, Valentina Paloma. Pentru ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, Salma s-a despartit de iubitul francez la cateva luni dupa ce anuntasera ca s-au logodit.
Pentru poza, click aici.

6. La 42 de ani, trupul fostului topmodel Cindy Crawford se incapataneaza sa isi arate adevarata varsta. Desi are 2 copii, Presley Walker ( in varsta de 9 ani) si Kaia Jordan ( in varsta de 7 ani), daca si-ar dori cu adevarat, Cindy ar putea oricand sa se reintoarca pe podiumul de moda.
Pentru poza, click aici.

5. Halle Berry a ramas gravida cand isi pierduse orice speranta si nu isi inchipuia ca va deveni mama pe cale naturala. Pe 16 martie, visul a devenit realitate si si-a strans pentru prima oara la piept fiica, Nahla Ariela Aubry. Pentru ca i-a placut foarte mult perioada in care a fost gravida, Halle Berry isi doreste sa ramana din nou gravida cat mai curand.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

4. Relatia dintre Jessica Alba si Cash Warren nu a fost lipsita de peripetii si momente tensionate. Vazand ca iubitul ei nu are de gand sa o ceara de sotie, Jessica Alba i-a dat papucii prin telefon, dar l-a primit inapoi cand regizorul a venit cu un inel cu diamant, iar 6 luni mai tarziu cei doi au aflat ca vor deveni parinti. In iunie 2008, Jessica Alba a devenit mama unei fetite, Honor Marie, iar primele poze cu micuta le-a vandut reviste OK! pentru 1,5 milioane $. Pentru poza, click aici.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri