Magiun: se pregateste din orice fel de fructe si are si o cantitate mai mica de zahar.
Jeleurile: se obtin din sucuri de fructe bogate in pectine. Se folosesc si alte substante pentru a se favoriza gelificarea.
Fructele zaharisite: sunt fructe fierte in sirop de zahar si apoi lasate sa prinda o crusta de zahar.
Va urma
Sursa: Delly.ro
Incearca si alte retete delicioase de pe Delly.ro:
9 alimente care te energizeaza
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro