Neintelegerile intre miri si socrii au existat dintotdeauna, astfel ca ele nu mai reprezinta o noutate. Probabil diferentele intre generatii sau pur si simplu caracterele diferite fac ca aceste divergente sa existe.

Astazi nu intotdeauna iubitul isi mai poate lua pachet la serviciu, asadar criticile aduse de parintii lui in aceasta privinta numai sunt motivate (“Vai mama ce-ai slabit, se vede ca nu iti face si ea un pachet dimineata pentru serviciu!”). Mentalitatea actuala este ca atat el cat si ea sa aiba grija de imaginea lor, ea sa se ingrijeasca si sa stie sa fie mereu un pic sexy, iar el de asemenea, altfel... vom continua la cresterea ratei divorturilor ce au ca motiv de baza inselarea.

Trebuie sa ii faceti sa inteleaga pe parinti ca nu exista cuplu fara certuri si viata “in doi” are intotdeauna doi vinovati, nu doar unul. Vor trebui sa inteleaga ca sunteti destul de maturi pentru a va rezolva singuri problemele, chiar daca veti ramane in continuare copiii lor si, de asemenea, criticile lor aduse partenerului de cuplu nu fac decat sa inrautateasca relatiile. Oricum un indragostit va face mereu ce ii trece prin minte si nu va tine cont de sfaturile nimanui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada? Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Cateva reguli de baza ale unui cuplu fata de parinti

1. Ce se intampla intre voi ramane doar intre voi

Chiar daca v-ati certat si simtiti nevoia sa spuneti cuiva, nu apelati la parinti. Voi va veti impaca, insa ei vor ramane cu reprosurile si va vor “intepa” ori de cate ori vor avea ocazia. Astfel, in locul sustinerii, nu va vor aduce decat critici. Daca voi iertati, ei nu iarta!

2. Zambiti, fiti calmi si cu umor

Chiar daca primiti critice din partea viitorilor socri, nu reactionati nervos, ci zambiti-le si spuneti-le parerea voastra si ca nimeni nu s-a nascut invatat. Nu stiti sa gatiti? Atnci v-ar prinde bine niste “ore particulare” cu mama-soacra, in felul acesta avand ocazia sa infiripati o relatie. In cele mai multe cazuri barbatii sunt mai “momosi” si de multe ori asculta sfaturile mamelor, astfel ca o buna relatie cu aceasta v-ar asigura “asul din maneca”. Viitorii socri sunt nervosi? Cateva glume ii va binedispune si astfel vor fi evitate posibile conflicte.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

3. Asa cum ii invatati de la inceput, asa ii veti avea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri