Discutiile aprinse continua! Nu rata discutiile prietenelor tale: sfaturi, intrebari, nelamuriri, doar pe forum! Forumul este raspunsul la intrebarile tale!
Discutiile aprinse continua! Nu rata discutiile prietenelor tale: sfaturi, intrebari, nelamuriri, doar pe forum!
Forumul este raspunsul la intrebarile tale!

Rh-ul negativ poate deveni o reala problema atunci cand vrei sa mai ai un copil. Tu ai rh negativ? Ai avut probleme din cauza aceasta in timpul sarcinii? Te-ai gandit sa mai ai un copil? Cu aceasta problema se confrunta si toffiffee18, o mamica cu rh negativ care s-a hotarat sa mai conceapa un bebe.

In Romania zilelor noastre fiecare familie are probleme financiare, acestea agravandu-se odata cu venirea pe lume a copiilor. Statul ar trebui sa ajute familiie, oferindu-le alocatii si indemnizatii de crestere a copilului mai mari. Ce prevede legea in legatura cu indemnizatia pentru creterea copilului si alocatia acestuia?

elisa este noua pe forumul Kidz! Sa-i uram "Bun venit!". Ea crede ca mciutul ei a luat prea putin in greutate in prima luna de viata... voi ce parere aveti? E cazul sa intre in panica?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Se stie ca in timpul sarcinii si alaptarii este interzisa utilizarea difertitelor medicamente, dar cand vine vorba despre o interventie chirurgicala minora ce necesita anestezie locala cum sta treaba? Intra aici si afla ce se discuta despre acest subiect!

Discutiile despre diete sunt nesfarsite... orice mamica cauta cumva sa piarda kilogramele acumulate in plus pe parcursul lunilor de sarcina. Este buna dieta disociata? A incercat-o cineva?

Suntem femei si trebuie sa avem grija de noi... cancerul capata puteri pe zi ce trece, iar noi trebuie sa fim precaute si sa ne facem analizele recomandate in fiecare an, pentru ca aceasta boala crunta sa nu ne rapuna! Haideti sa facem anual cate un examen Babes- Papanicolau si o mamografie. Testarea periodica si depistarea afectiunii canceroase in stadii incipiente poate salva vieti! Lupta si tu impotriva cancerului!
Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Fii alaturi de noi! Te asteptam pe forum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri