De cand ma stiu am fost o persoana ambitioasa. De mica imi doream mult, sa pot sa realizez tot ce imi doream. Imi amintesc ca la varsta de 7 ani am fost ambitionata intr-un mod destul de ciudat sa invat. Si nu, nu am fost cine stie ce tocilara , ci doar am realizat ca fara anumite chestii nu se poate.
De cand ma stiu am fost o persoana ambitioasa. De mica imi doream mult, sa pot sa realizez tot ce imi doream. Imi amintesc ca la varsta de 7 ani am fost ambitionata intr-un mod destul de ciudat sa invat. Si nu, nu am fost cine stie ce tocilara , ci doar am realizat ca fara anumite chestii nu se poate. Revin la ce ce ma gandeam pe la 7 ani…incepusem scoala de cateva zile si nu stiam ce si cum va fi, stiam doar ca vreau ceva pentru mine. Nu am ascultat sfaturile sau indemnurile celorlalti ci eu singura mi-am creat o lectie de viata. In fiecare dimineata cand mergeam spre scoala ii priveam pe cei care strangeau gunoiul sau pe cei care maturau strada. Ei au fost ambitia mea. In fiecare dimineata imi spuneam ca nu o sa ajung asa si singura “scapare” trebuie sa fie scoala. ( nu am nimic cu persoanele care lucreaza la gunoi sau in alte parti, de fapt am momente cand cred ca ar trebui sa le multumesc).

Anii au trecut. Inca putin si imi schimb buletinul. :) Ma intreb insa ce este mai important pentru mine? familia sau cariera? Am cunoscut persoane, ma refer la fete care au facut totul pentru cariera. pentru un post bun, pentru un salariu dar au uitat de cei din jurul lor si acum..au ajuns la o varsta si nu au pe nimeni langa ele. Da, au bani, au casa dar de Craciun vor fi singure in loc sa fie cu un copilas pe care sa-l tina in brate si un sot alaturi. Prefer sa traiesc normal, sa fiu o persoana normala dar sa nu las timpul sa treaca pe langa mine, sa treaca dar sa fie in favoarea mea. Banii nu mi-au adus fericirea, de fapt nici nu i-am avut ca sa pot spune asta…

Scriu aceste cuvinte si as vrea sa le recitesc in cativa ani si sa zic ca mare dreptate aveam. Si nu sa le citesc pentru mine ci pentru familia mea.

Caut fericirea in fiecare moment al vietii, e ca o scanteie dar tot sper ca intr-o buna zi ma voi opri din cautare si nu voi mai alerga in cautarea fericirii. De ce? Pentru ca acea scanteie va fi o flacara.

Autor: Livia


Acesta este un articol preluat de pe blogul Liviei, "Fericirea se invata". Livia ne spune ca nu trebuie neaparat sa faci totul pentru cariera, deoarece banii nu aduc fericirea... in schimb, o familie unita si poate aduce fericirea. Pentru tine ce este mai important... cariera sau familia?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri