Dupa o anumita varsta si mai ales dupa o sarcina o femeie se schimba. Multe modificari sunt in sens pozitiv, insa apar unele neajunsuri in ceea ce priveste silueta. Mesele haotice, hrana de la serviciu de multe ori prea putin sanatoasa si lipsa sportului ne afecteaza imaginea, astfel ca talia se ingroasa, celulita isi face aparitia...

Dupa o anumita varsta si mai ales dupa o sarcina o femeie se schimba. Multe modificari sunt in sens pozitiv, insa apar unele neajunsuri in ceea ce priveste silueta. Mesele haotice, hrana de la serviciu de multe ori prea putin sanatoasa si lipsa sportului ne afecteaza imaginea, astfel ca talia se ingroasa, celulita isi face aparitia...

Pentru a ne mentine silueta este nevoie de o alimentatie echilibrata, insa nu este de ajuns, aceasta ar trebui asociata cu un program de exercitii fizice.

5 exercitii pentru o talie de invidiat

1. Vestitele abdomene sunt foarte utile. Stati pe spate, cu picioarele flexate la 90 de grade, cu mainile la ceafa si gatul intins (nu trisati cu mainile si nu aplecati capul). Veti efectua 10 ridicari de trunchi (fara sa atingeti cu umerii podeaua), apoi veti face ridicari rasucite, astfel incat cotul drept sa ajunga la genunchiul stang si invers. Aceste exercitii de rasucire nu le veti efectua alternativ, ci pe rand, cate 15 pe fiecare parte, fara a face pauza intre schimbarile de sens. Va va solicita acest exercitiu, insa rezultatele merita efortul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

2. Pe o saltea sau pe podea va asezati pe burta, ducand mainile pe langa corp. Trunchiul il mentineti pe loc si veti ridica doar picioarele, cat de sus puteti. Faceti 10 astfel de ridicari. Apoi rasuciti picioarele in lateral, atat cat puteti, in timpul ridicarii. Cate 5 ridicari cu rasucire pe ambele parti sunt suficiente.

3. Va ridicati in picioare. Veti avea nevoie de o gantera de cateva kilograme pe care sa o tineti intr-o mana, acea mana ce urmeaza sa fie miscata. Cealalta mana o duceti in sold. Cu bazinul ramanand pe loc, va aplecati in lateral, ducand mana cu gantera deasupra capului. Efectuati 20 de astfel de exercitii.

4. Pe o saltea va intindeti pe o parte, cu bratul de jos sub cap, iar cu celalalt indoit in fata sub piept, cu rol de sprijin. Ambele picioare sunt intinse si lipide, iar varfurile intinse. Veti efectua ridicari cu ambele picioare lipite, incordand maxim muschiul lateral al trunchiului.

SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

5. In aceeasi pozitie ca la exercitiul 4 veti ridica ambele picioare cat puteti de mult, insa le veti mentine ridicate si veti face cate 5 forfecari cu picioarele in 5 reprize pentru fiecare parte a trunciului.

Mult succes si nu uitati ca o viata sanatoasa si echilibrata include miscarea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri