Tu esti o persoana supraponderala? Dar copilul tau?. Realizata in colaborare cu Clinica Polisano, campania are obiectivul declarat de a informa si de a educa publicul privind riscul de a dezvolta afectiuni legate de nutritie. Noutatea adusa anul acesta este componenta de pediatrie, o conditie din pacate necesara in tara noastra, unde se apreciaza ca pana la 17% dintre copii sunt afectati de o forma de obezitate. De altfel, se estimeaza ca peste 300 de milioane de adulti din totalul populatiei mondiale sufera de o forma de obezitate una dintre cele mai comune afectiuni ale societatii moderne.

“Echipa de specialisti din cadrul Polisano a sustinut intotdeauna faptul ca a preveni este mult mai usor si nu in ultimul rand mai putin costisitor decat a trata. De aceea, de-a lungul timpului, am sustinut numeroase seminarii informative si de educatie medicala, precum si campanii de promovare a preventiei, ajutand pacientul sa inteleaga importanta gestului simplu de a preveni. Prin campania „Tu esti o persoana supraponderala? Dar copilul tau?” realizata in colaborare cu partenerii nostri de la Centrofarm ne dorim sa oferim toate informatiile necesare menite sa evite pe cat de mult posibil instalarea unor afectiuni, precum si pentru a descoperi si trata din timp orice problema de nutritie”, a spus Carmen Sas, Marketing & Communication Manager – Clinica Polisano Bucuresti.

Despre Centrofarm
Centrofarm este unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din Romania, beneficiind de o experienta de peste 75 de ani pe piata farmaceutica din Romania. Compania detine o retea de peste 60 de unitati farmaceutice in Bucuresti si in tara. In prezent echipa Centrofarm este formata din peste 500 de profesionisti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Despre Polisano
Clinica Polisano este o companie romaneasca de succes cu o prezenta pe piata medicala romaneasca inca din anul 1993. In anul 2004 s-a inaugurat la Sibiu cel mai modern spital privat din Romania – Centrul Medical Polisano si, incepand cu anul 2006, la Bucuresti, Clinica Polisano detine un lant de trei clinici de exceptie care ofera asistenta privata ambulatorie, precum si consultatii la toate specialitatile medicale si investigatii de top. De asemenea, Clinica este dotată cu doua laboratoare de analize certificate ISO si Renar. In 2009, Clinica Polisano va deschide un al doilea centru de fertilizare in vitro, o noua clinica medicala in Bucuresti si mai multe centre de dializa in toata tara. www.clinicapolisano.eu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri