Produsele de infrumusetare trebuie sa fie delicate si totusi eficiente, cu cat mai putine toxine si, de ce nu, ieftine, doar asa devin accesibile pentru majoritatea dintre noi.

Sare de baie tonifianta si revigoranta

Se ia un pumn de sare marina si se pune intr-un borcan despre care stiti ca are un capac care il inchide ermetic (trebuie sa pastreze substante volatile). Peste sarea marina se pune o lingura de ulei de care doriti, recomandabil este de masline sau de struguri ori rozmarin, apoi 5 picaturi de ulei de lavanda, 5 picaturi de ulei de lamaie si inca 5 fie de menta (daca este baie facuta dimineata), fie de trandafiri (sau alta aroma relaxanta daca este facuta seara). Apoi se inchide borcanul si se lasa o zi, dupa care puteti adauga o lingura, maxim doua, de continut la o baie. Pielea va ramane hidratata, tonica, cu un aspect mai tanar.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

5 reguli simple pentru a slabi rapid!

Cure de slabire eficiente

Faimoasele pastile chinezesti - pro si contra

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri