21 Octombrie 2009 publicat în Mami 1 share-uri

Secretia vaginala reprezinta un marker veritabil al sanatatii genitale feminine. Astfel orice femeie ar trebui sa isi analizeze in mod constant, zilnic, secretia vaginala, cel mai usor fiind prin utilizarea protej-slipurilor. In functie de modificarile acestei secretii femeia poate constata ca sufera o afectiune genitala si chiar poate orienta diagnosticul alaturi de medic in functie de caracteristicile principale ale secretiei vaginale.

10. Cancerele din sfera genitala

Cancerul de col uterin (cervical), uterin sau care afecteaza alte organe genitale (ovarele de exemplu) determina modificari hormonale si corporale destul de importante, printre care si secretia vaginala. Modificarile de secretie pot fi din cele mai diverse in functie de tipul de cancer si de raspunsul unic al fiecarui oragism, de stadiu evolutiv etc. De aceea pentru a nu vorbi de astfel de cazuri triste va recomand sa efectuati anual testul Babes-Papanicolau si analiza de secretii, nu dureaza mult, nu este extrem de costisitor, insa va ofera siguranta sanatatii si, de ce sa nu vorbim direct, chiar... viata.

Monitorizarea secretiilor vaginale, igiena intima riguroasa si alegerea cu grija a partenerilor sexuali, precum si efectuarea anuala a analizelor generale si genitale va asigura sanatatea, atat de importanta pentru voi si pentru familia voastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Un articol de Iulia Dibu

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Cele cinci secrete ale longevitatii

Cum sa slabesti focalizat in zona coapselor si feselor

5 plante medicinale pentru slabit


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri