18 Noiembrie 2009 publicat în Mami 18 share-uri

Mastile aduc numeroase beneficii tenului daca sunt folosite cu frecventa potrivita si corect adecvate tipului de ten: pot intensifica circulatia subcutanata, aducand astfel un aport mai mare de nutrienti si oxigen celulelor epidermei, pot patrunde in straturile dermice profunde si influenta reteaua de colagen astfel incat sa previna aparitia ridurilor si sa confere elasticitate pielii, hidrateaza intens etc.

Masca 4 cu caimac si laptisor de matca

Aveti nevoie de o jumatate de ceasca de caimac de lapte, o lingura de suc de morcovi, o fiola de laptisor de matca, o lingura de miere, o lingura de fruct pisat (mar, piersica banana sau avocado), 10 picaturi de tinctura de propolis. Se amesteca foarte bine, se aplica pe ten si se mentine jumatate de ora, apoi se clateste. Masca este foarte nutritiva pentru ten, il hidrateaza usor si-l curata, fiind ideala pentru sezonul rece si pentru tenurile care se descuameaza.

Masca 5 cu tarate si ulei de masline

Se amesteca o lingura de ulei de masline cu o lingura de tarate, 10 picaturi de infuzie concentrata de musetel (4 plicuri de ceai la 250 ml de apa fierbinte), o lingurita de amidon, zeama de la o jumatate de castravete sau jumatate de lamaie ori chiar pulpa de la jumatate de lamaie, 10 picaturi de tinctura de propolis. Se amesteca bine si se aplica pe ten prin miscari de masaj facial pe care le efectuati timp de 5 minute. Mentineti apoi masca timp de 20 de minute, dupa care clatiti tenul. Masca este puternic tonifianta si exfolianta, nu se aplica mai des de o data pe saptamana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Cele mai sanatoase alimente care nu ingrasa

4 alimente de evitat in candidoza

5 capcane ale alimentatiei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri