Multe persoane prefera sa se trateze naturist din mai multe considerente, cum ar fi acelea ca produsele naturiste sunt mai putin agresive, mai putin toxicesi... promit uneori mault mai multe decat medicamentele. Insa fiecare ar trebui sa constientizeze ca orice domeniu are si limite, la fel si medicina naturista.

Limitele terapiilor natursite

Este indicat sa urmati terapiile naturiste avizate, caci printre produsele utile sanatatii pot fi si altele care promit minuni. Spre exemplu sunt pacienti cu anumite probleme ce se rezolva doar chirurgical si care refuza interventia chirurgului in schimbul urmarii unui tratament naturist care nu face decat sa agraveze situatia, lasand timpul sa treaca.

Deasemea este indicat sa anuntati medicul daca urmati un tratament medicamentos si doriti sa asociati o terapie naturista, fiindca uneori tratamentele alopate pot interfera cu cele naturiste, anulandu-si reciproc efectele.

Sursa: healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

5 Beneficii uimitoare ale unei vieti sexuale intense

6 boli cu transmitere sexuala de care ar trebui sa stii!

8 sfaturi pentru a preveni cancerul de san

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cele mai încurajatoare citate despre succes

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri