Inestetica celulita supara din ce in ce mai multe persoane, afectand atat femei, cat si barbati. Cremele anticelulitice nu au efectele dorite? Nici alte tratemente cosmetice? Atunci cu siguranta ar trebui sa incepeti sa tratati si cauzele celulitei, parcurgand mai multi pasi eficienti pentru eliminarea cojii de potocala.

Hidratarea

Consumul adecvat de lichide permite o buna filtrare renala, rinicii avand rolul principal in excretie, adica in eliminarea tuturor produsilor de metabolism care nu mai sunt utili organismului. Astfel la nivel renal se elimina si toxinele. O buna hidratare mentine corpul “curat” si permite desfasurarea proceselor celulare care au la baza apa. Astfel, consumul a minim 2l de lichide pe zi nu doar va protejeaza impotriva celulitei, dar totodata va ajuta sa va mentineti sanatatea.

Masajul

Masajul este practicat de mii de ani in cultura asiatica, avand numeroase roluli extraordinare asupra sanatatii si frumusetii. Astfel, masajul creste drenatea toxinelor la nivelul tesuturilor, stimuleaza circulatia si intoarcerea venoasa, reduce edemele si inflamatiile, scade stratul de grasime subcutanata, elimina stresul, tonifica musculatura, creste oxigenarea tisulara etc. Se recomanda sa mergeti cu regularitate la masaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sauna
Sauna reprezinta un veritabil mijloc de relaxare, dar si de detoxifiere si imbunatatire a circulatiei. Sauna prezinta mai multe beneficii, reprezentand si ea o veche traditie in medicina preventiva si curativa traditionala pentru unele popoare asiatice. Se recomanda saptamanal sa faceti sauna, ideal dupa ce ati facut efort fizic (de exemplu optati pentru o sala de fitness care are si sauna).

Sursa: healthy.ro

Citeste si alte articole pe healthy. Noi iti recomandam:

8 alimente indispensabile sanatatii

5 tratamente naturale care sterg vergeturile

25+1 Noutati sanatoase


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri