Copiii ocupa cel mai important loc in viata noastra. Te uiti la micutul tau si te topesti de drag. Dar tu esti om mare, si stii bine ca puiul tau nu va fi mereu mic, asa cum e azi. Ai vrea sa-i pui viitorul la adapost, sa-l ajuti sa-si transforme visurile in realitate, si speri sa-i fii mereu alaturi.

1. Planuri mari pentru copii mici

Copiii ocupa cel mai important loc in viata noastra. Te uiti la micutul tau si te topesti de drag. Dar tu esti om mare, si stii bine ca puiul tau nu va fi mereu mic, asa cum e azi. Ai vrea sa-i pui viitorul la adapost, sa-l ajuti sa-si transforme visurile in realitate, si speri sa-i fii mereu alaturi.

Cu Planul de economisire pentru copii de la Allianz-Tiriac iti poti ajuta copilul sa-si transforme visurile in realitate. Prin acest plan tu incepi sa pui bani deoparte cand puiul tau e inca mic, iar cand va implini varsta stabilita, copilul tau va alege cum sa foloseasca suma de bani. Poate va merge sa studieze la o universitate renumita, poate isi va intemeia o familie sau chiar va incepe o mica afacere –alegerea ii va apartine, iar tu vei fi multumita stiind ca l-ai putut ajuta.

Astfel, asigurarea de viata pentru copii de la Allianz – Tiriac ofera nu numai protectie, dar si garantia ca suma de bani stabilita va fi primita de catre copilul tau la finalitatea contractului de asigurare. De asemenea, la finalul perioadei de asigurare, copilul tau va primi, aditional beneficiilor garantate, participarea corespunzatoare la profitul investional obtinut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

2. Ajuta-ti copilul sa reuseasca in viata

Iti doresti sa-i oferi copilului tau doar ce e mai bun. Ai vrea sa-i poti indeplini toate dorintele si sa-l vezi realizand ceea ce isi propune. Dar viitorul e imprevizibil, de aceea cauti solutii pentru a-ti ajuta copilul sa devina o persoana implinita si sa traiasca viata pe care si-o doreste.

Planul de economisire pentru copii de la Allianz-Tiriac e solutia simpla si accesibila de care ai nevoie. Mecanismul e simplu: tu incepi sa pui bani deoparte pentru copilul tau inca de cand e mic. Banii sunt investiti cu grija de catre Allianz-Tiriac, iar copilul tau va primi suma de bani, la varsta stabilita. Copilul tau va putea folosi acesti bani cum doreste - pentru studiile la care a visat, pentru intemeierea propriei familii sau pornirea unei mici afaceri- alegerea ii va apartine . Iar tu vei fi multumita stiind ca l-ai putut ajuta sa aiba viata pe care si-a dorit-o.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Astfel, asigurarea de viata pentru copii de la Allianz – Tiriac ofera nu numai protectie, dar si garantia ca suma de bani stabilita va fi primita de catre copilul tau la finalitatea contractului de asigurare. De asemenea, la finalul perioadei de asigurare,copilul tau va primi, aditional beneficiilor garantate, participarea corespunzatoare la profitul investional obtinut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri