Exclamatia din titlu este de fapt o preluare a unei teme prezente in ultima perioada in dezbaterea publica americana, dupa ce milioane de parinti s-au scandalizat la vederea unui video postat pe YouTube, unde fetite de 7 ani danseaza de-a dreptul provocator, avand ca fundal sonor hit-ul "Single Ladies" al lui Beyonce.

Cat despre alegerea unui cantec considerat nepotrivit, gandindu-ne ca niste fetite nu pot fi “single ladies” la... 7 anI: “ Este unul dintre cele mai populare cantece. Face parte din cultura populara”, a spus mama uneia dintre componentele trupei de dans.

Chiar daca acest “scandal” american pare a fi departe de noi, fara indoiala, sexualizarea fetelor de la varste fragede, de care se fac vinovati chiar parintii lor, se intampla si la noi. Ma gandesc aici la un caz foarte cunoscut cand o mama romanca postase pe internet poze cu fetita ei in ipostaze foarte sexy. (Vezi poze aici)

Pare un lucru destul de comun acesta, printre parintii iresponsabili si, cu siguranta nu este o scuza faptul ca rutina sociala ne-a adus intr-un punct in care sexualitatea a devenit un fapt comun. Cu certitudine, sexualitatea nu ar trebui sa fie un fapt comun pentru copii. Aceasta societate ar trebui sa fie in fapt o mare provocare pentru parinti, aceea de a sti cum sa isi creasca copiii corect si echilibart. “Dansul fetitelor ne-a facut sa ne simtim murdari”, noteaza o alta mamica pe un blog american.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Foto: Shutterstock

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Prea mult ca sa mai ramana macar putin...
Scrisoare catre amanta tatalui meu
Ti-e teama ca vei ramane singura pentru totdeauna?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri