Au trecut doar cateva luni de la nastere iar micutul este tau este foarte activ si a invatat o multime de miscari: se intinde, se rasuceste, se rostogoleste, exploreaza mediul inconjurator. Asa cum exploreaza obiectele si fenomenele din mediul inconjurator bebelusul descoprea si felul in care functioneaza propriul corp si posibilitatile nenumarate de miscare pe care le are.


Poti folosi aceasta perioada de descoperiri intense pentru a-i oferi celui mic o surpriza noua si neasteptata: primele lui lectii de yoga. Cu rabdare, blandete si, bineinteles, cu multa creativitate il poti ajuta pe bebelusul tau sa decopere placerea de a diversifica miscarile pe care le face.

In timp ce micutul tau iti imita miscarile si ‘’face ca mami’’ tu poti fi linistita in privinta protectiei lui: Pampers Active Baby cu forma anatomica, din material moale ca bumbacul, ofera micului explorator protecţie maxima, în timp ce micuţul tau se bucura din plin de libertatea de miscare. Scutecul are benzi laterale flexibile, care se pot întinde pâna la 10 cm, astfel încât indiferent de modul îl solicita exercitiile facute copilul va avea parte de protectie si confort.

Beneficiile exercitiilor yoga sunt nenumarate. Ca sa enumeram doar cateva dintre ele putem sa mentionam increderea pe care o vei capata in abilitatile de miscare ale copilului tau, dezvoltarea posturii copilului si explorarea energiei sale. Nu in ultimul rand tu, mamico, vei simti o crestere a stabilitatii peretelui abdominat si a planseului plevin si, in consecinta, o reducere a durerilor de spate.

Cu atatea beneficii, e momentul ca tu si bebelusul tau sa incepeti primele exercitii chiar acum. Iar pentru ca stim ca miscarile copiilor se modifica pe masura ce acestia cresc si exercitiile voastre devin mai complexe, avem câte un scutec conceput pentru fiecare etapa de dezvoltare. Un produs cu forma anatomica, din material moale ca bumbacul, care asigura protecţie maxima si libertate de miscare pentru fiecare nazdravan explorator. Astfel, cel mic se va bucura de placerea miscarii, iar mamica de linistea de a-si sti copilul protejat si fericit. Un bebe cu libertate de miscare si o mamica linistita formeaza echipa perfecta de exploratori! Iar de aici, posibilitatile sunt infinite...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri