, 11 August 2010 publicat în Mami 20 share-uri

Punctele negre reprezinta una dintre cele mai comune probleme ale tenului, multe femei acuzand neplacuta lor prezenta. Insa cum le putem combate?
Mai ales pe timpul verii tenul se incarca cu grasime, transpiratie si atrage particulele nocive din aer. Asadar, ori de cate ori aveti ocazia, clatiti-va delicat tenul, de exemplu de fiecare data cand mergeti la toaleta. In felul acesta tenul se va incarca mai putin pe parcursul zilei si se va mentine mai curat.

Tehnici speciale

Apeleaza periodic la metodele speciale ale saloanelor de cosmetica ce folosesc aparate de curatare profunda a portilor. Aceste aparate speciale curata ceea ce tu nu reusesti singura.

Masti de ten pentru inlaturarea punctelor negre

Cele mai indicate sunt mastile de tip peel of, care nu doar curata si regleaza secretia de sebum de la nivelul tenului, dar si “smulg” impuritatile odata cu indepartarea lor. Se recomanda sa folositi de doua ori pe saptamana astfel de masti.

Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri