Frumusetea sanilor este semn al feminitatii si itneretii, al prosperitatii, barbatii ghidandu-se involuntar, inconstient chiar dupa aceste aspecte.


Ceea ce trebuie sa lamurim insa este ce inseamna a avea un bust frumos. Ceea ce promoveaza revistele de frumusete sau chiar cele cu iz sexual nu coincide tocmai cu realitatea anatomica si fiziologica. Medicina promoveaza proportiile, armonia corpului, ci nu excesele. Spre exemplu unei femei slabute ii sunt potriviti sanii medii. Daca este si micuta, cu un schelet firav, potriviti ii sunt sanii mai mici.


Unei femei cu forme opulente ii sunt potriviti sanii mai mari. Armonia coprului este importanta, la fel si postura. O postura dreapta, impunatoare, cu o atitudine puternica, dar delicata din partea femeii, cu bustul usor ridicat inainte este foarte sexy, indiferent de marimea sanilor. Insa pentru cele care doresc sani mai mari sau mai ridicati exista din fericire o serie de exercitii care ajuta in aceasta privinta. Insa efectele sunt limitate, maresc si ridica usor sanii, de aceea ele cuprind si o parte de intretinere, caci odata lasati sanii prea mult, aceste exercitii s-ar putea dovedi ineficiente si doar chirurgul mai poate interveni.

Exercitii pentru un bust sexy

Exercitii pentru pectorali - maresc sanii

Muschii pectorali sunt situati simetric fata de stern in partea anterioara a cutiei toracice, chiar in spatele sanilor. Exista doua grupe de muschi: pectoralii mici si cei mari. Atunci cand femeia dezvolta acesti muschi, ei creeaza o impresie frumoasa de voluptate lateral de stern si impinge inainte glanda mamara, marind circumferinta bustului. Astfel iluzia creata este ca sanii pornesc mai de sus, pieptul nu mai este osos, iar sanii sunt mai mari si mai ridicati, fiindca pectoralii imping in sus glanda mamara si ii intaresc sustinerea fata de forta gravitatiei.

Exercitiile se realizeaza in mai multe randuri:


- floratile: flotarile sunt utile pentru zona de langa stern a muschilor pe care o umfla usor creand un aspect foarte sexy. Flotarile mai au un avantaj: pentru ca folosesc bratele, ele ard tesutul adipos care se formaza in zona posterioara a bratului, mai ales cea de langa subrat, care confera un aspect flasc si urat mainii, chiar imbatranit. Flotarile se realizeaza in serii de cate 10 (sau cate puteti la inceput), trei serii, insa trebuie efectuate corect. Chiar daca nu puteti decat una sa faceti, este important sa o efectuati corect fiindca altfel modifica scheletul si postura. Bazinul trebuie sa creeze o linie cu restul corpului, genunchii si varfurile sint lipite, iar capul sirict cu privitile ianinte. Mainile se azeaza cu varfurile spre strern si palmele fix sub umeri. Flotarile se fac la fiecare doua zile in prima luna, iar de intretinere la trei-patru zile.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri