Candidoza este cea mai freecventa afectiune genitala feminina, fiind cauzata de multipli factori locali si generali, majoritatea femeilor cu varsta pana in 30 de ani cunoscand cel putin un episod de candidoza.
Alimentatia

Aliemntatia bogata in grasimi, dar saraca in fructe, legume si lacatate predispune la scaderea imunitatii generale a organismului, inclusiv la nivelul mucoasei vaginale. Astfel creste riscul de aparitie a candidozei. candidoza poate sa apara si la fetite sau la femei virgine si nu este strict legata de contactele sexuale. De aceea se recomanda sa consumati saptamanal sau chiar zilnic iaurturi si branzeturi.

La schimbarea paretenerului...

Pentru fiecare barbat prezinta la nivelul suprafetei penisului o flora proprie situata la nivelul pielii, femeia este predispusa candidozei prin riscul de perturbare a echilibrului vaginal la contactul cu flora peniana. Pana la acomodarea cu partenerul, care dureaza de obicei aproximativ o luna sau poate mai mult in finctie de sensibilitatea femeii, este recomandat sa folositi prezervativul sau sa consumati iaurturi si sa respectati regula dusurilor dinainte de...

Anual...

Anual se recomanda sa faceti analizele de secretii si testul Papanicolau daca v-ati inceput viata sexuala, pentru a exclude orice patologie genitala, inclusiv rana pe col.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Sursa: Healthy.ro - Suplimentul de Sanatate si Diete by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Ce patesti daca agresezi personalul medical
7 tipsuri eficiente de a preveni candidoza
5 Masti naturiste pentru intinerirea tenului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri