Pentru cei care nu aveti copii in fasa Revelionul poate fi petrecut in familie si totodata sa va bucurati de distractii de neuitat.
O alternativa simpla ar fi sa petreceti Revelionul acasa, mai exact in orasul in care locuiti. Rezervati o cina relativ devreme pentru intreaga familie, apoi mergeti la distractie cu micutii: spre exemplu lor le poate placea foarte mult la patinoar sau in parcuri de distractii.

Pentru ca afara este zapada, ziua dinaintea Revelionului o puteti petrece la joaca, cu sania si cu copiii, apoi sa faceti un om de zapada in parc si sa va bateti cu bulgari de zapada, ca mai apoi sa va asezati intr-un restaurant rustic sa beti ceva fierbinte alaturi de copii: ciocolata calda pentru cei mici, un vin fiert cu scortisoara pentru parinti.

O alternativa si mai frumoasa ar fi o excursie la munte cu micutii, eventual alaturi de inca vreo cateva familii cu copii, astfel incat sa fie o “gasca” de micuti plini de energie care sa se joace afara in zapada, sa se bucure de iarna asa cum obisnuiam noi cand eram mici, de nu ne mai ardea nici de mancare, nici de frig, ci doar de derdelus si joaca, de libertate. Si copiii nostri merita asa copilarie, macar din cand in cand daca orasul adesea nu ne permite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate
O excursie la bunici, daca nu ati plecat deja, poate fi la fel de vesela pentru intreaga familie. Daca ati ratat taierea porcului si mancatul soriciuliu (desi copiii nu ar trebui sa asiste chiar la taierea porcului, ei pot veni dupa... ), macar ii mai puteti lasa la colindat inainte de AnulNou, apoi sa se joace cu sania si cu alti copii intr-o atmosfera rustica si deloc costisitoare.

De asemenea gratarul in aer liber si o petrecere intre familii afara, in jurul gratarului in noaptea de Revelion poate fi foarte, foarte distractiva, mai ales ca cei care va sunt in preajma sunt buni prieteni.

O alta alternativa, dar mai costisitoare, ar fi sa plecati in afara cu copiii, eventual in tari unde targurile si petrecerile sunt la mare rang sau undeva unde partiile de schi si jocurile de iarna sunt intens practicate. Astfel va puteti bucura cu totii de o vacanta de vis.

16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri