Avand ca moto „Un copil care intelege ce i se intampla creste armonios sufleteste”, noua colectie a editurii Cartea Copiilor, semnata de Catherine Dolto, ajuta copiii sa-si exprime sentimentele sau sa explice starile prin care trec.

Colectia „Psihologia Copiilor” reuneste patru titluri ce reprezinta unele dintre cele mai des intalnite situatii emotionale cu care copiii se confrunta: „De ce spun copiii NU”, „De ce fac copiii crize de furie”, „Cum sa ne invingem teama” si „Asteptand un fratior sau o surioara”. Primele doua carti sunt acum disponibile pe site-ul editurii si vor fi in scurt timp urmate si de celelalte.

Fara a oferi solutii miraculoase, Catherine Dolto propune un exercitiu parinte-copil, ce are la baza dialogul. Discutiile, purtate cu calm, umor si mai ales cu dragoste, sunt metoda optima de a construi o relatie solida si profunda intre parinti si copii.

Din 1980, Catherine Dolto a creat la editura Gallimard Jeunesse o bogata serie de carti (Mine de rien) despre cele mai importante teme legate de dezvoltarea copiilor. Pentru milioane de parinti din Franta si din intreaga lume, opera Catherinei Dolto a devenit un reper esential in cresterea celor mici. Autoarea a fost influentata decisiv in munca sa de catre mama, Françoise Dolto, celebra pediatra si psihanalista franceza, care s-a remarcat prin revolutionarea psihoterapiei in cazul copiilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Importanta mesajelor transmise este valorificata si prin ilustratiile alese. Frédérick Mansot, artist grafic cu o cariera de aproape 20 de ani, creeaza un univers cald, de poveste, menit sa-i destinda pe cei mici. Culorile vii si mimica bine conturata a personajelor fac cartile foarte prietenoase si atractive.

Recomandate copiilor intre 2 si 7 ani, cartile „De ce spun copiii NU” si „De ce fac copiii crize de furie” sunt disponibile pe site-ul editurii – www.carteacopiilor.ro - la pretul de 20 de lei. Acum, la fiecare comanda online, indiferent de titlurile comandate, de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor va oferi gratuit inca o carte - in aceasta luna, „Winnie, melcusorul cel grabit”.

Sursa: Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri