Colectia „Psihologia Copiilor” reuneste patru titluri ce reprezinta unele dintre cele mai des intalnite situatii emotionale cu care copiii se confrunta: „De ce spun copiii NU”, „De ce fac copiii crize de furie”, „Cum sa ne invingem teama” si „Asteptand un fratior sau o surioara”. Primele doua carti sunt acum disponibile pe site-ul editurii si vor fi in scurt timp urmate si de celelalte.
Fara a oferi solutii miraculoase, Catherine Dolto propune un exercitiu parinte-copil, ce are la baza dialogul. Discutiile, purtate cu calm, umor si mai ales cu dragoste, sunt metoda optima de a construi o relatie solida si profunda intre parinti si copii.
Din 1980, Catherine Dolto a creat la editura Gallimard Jeunesse o bogata serie de carti (Mine de rien) despre cele mai importante teme legate de dezvoltarea copiilor. Pentru milioane de parinti din Franta si din intreaga lume, opera Catherinei Dolto a devenit un reper esential in cresterea celor mici. Autoarea a fost influentata decisiv in munca sa de catre mama, Françoise Dolto, celebra pediatra si psihanalista franceza, care s-a remarcat prin revolutionarea psihoterapiei in cazul copiilor.
Importanta mesajelor transmise este valorificata si prin ilustratiile alese. Frédérick Mansot, artist grafic cu o cariera de aproape 20 de ani, creeaza un univers cald, de poveste, menit sa-i destinda pe cei mici. Culorile vii si mimica bine conturata a personajelor fac cartile foarte prietenoase si atractive.
Recomandate copiilor intre 2 si 7 ani, cartile „De ce spun copiii NU” si „De ce fac copiii crize de furie” sunt disponibile pe site-ul editurii – www.carteacopiilor.ro - la pretul de 20 de lei. Acum, la fiecare comanda online, indiferent de titlurile comandate, de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor va oferi gratuit inca o carte - in aceasta luna, „Winnie, melcusorul cel grabit”.
Sursa: Comunicat de presa
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?