Vara se apropie, cu soare puternic si cu mult chef de joaca pentru cei mici. Ce te faci insa daca piticul tau nu vrea sa intre in casa la orele amiezii, cand ultravioletele isi fac de cap, sau daca vrea sa se balaceasca incontinuu in apa marii? In mod cert, nu il poti proteja de expunerea la soare pe toata durata verii, insa poti diminua efectele sale nocive.
Pentru a tonifica pielea si a o apara impotriva radiatiilor solare, ea trebuie sa primeasca vitamine atat din interior cat si din exterior. Vedeta verii este vitamina C, un antioxidant care stimuleaza sinteza de colagen a pielii. In plus, vitamina C controleaza si raspunsul antiinflamator asociat cu radiatiile solare. Hidratarea este la fel de importanta si previne aparitia insolatiei. De aceea, cei mici trebuie sa bea apa plata sau sucuri de fructe dialuate in timpul expunerii la soare.

Este recomandat ca in timpul verii copiii sa consume fructe bogate in beta-caroten si vitamina C, cu efect antioxidant: morcov, caise, piersici. Vitamina C se gaseste si in citrice (lamai, portocale), precum si in capsune si ananas. Si legumele verzi sunt de un real ajutor: urzici, spanac, stevie, ceapa verde, untisor, papadie, salata verde. Listei i se adauga ridichile, loboda, varza timpurie si dovleceii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Dar cum cei mici nu sunt mari fani ai fructelor si legumelor, preferand dulciurile, il poti “pacali” cu un Redoxon Junior, noua vitamina C de la Bayer, sub forma de jeleuri amuzante, cu gust racoritor de portocale. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la administrarea jelurilor Redoxon Junior: cel mic le va iubi si le va cere el insusi! Redoxon Junior se recomanda copiilor de peste 4 ani, putand fi luat la orice ora din zi.

Asadar, litera cheie pentru aceasta vara este C: vitamina C! Pentru ca piticul tau sa fie plin de viata si protejat de soarele mult prea arzator.

Sursa: Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri