Anotimpul calduros se apropie cu pasi repezi si legumele si fructele vor fi in sezonul lor. Caldura de asemenea ne impiedica sa mancam preparate grele pentru digestie, asadar salatele sunt cele mai potrivite pentru vremea calda.
Este o salata puternic detoxifianta, sugerata si in curele de slabire. Se vor folosi: o legatura de macris, o legatura de patrunjel, o legatura de marar, 5 frunze de salata verde, 5 felii de castravete taiate in bucati mici, o lingura de seminte de in SAU doua linguri de linte fiarta (se gaseste in comert). Se adauga o lingurita de ulei de masline si sare, dupa gust.

Salata de varza

Se poate folosi atat varza alba cat si varza rosie. Se toaca marunt un sfert de varza, se rade o jumatate de morcov si se toaca marunt o legatura de marar. Se adauga o lingurita de piper alb macinat daca varza e alba sau piper macinat negru daca varza e rosie. Se stoarce o lamaie, se adauga trei picaturi de otet balsamic sau de mere (doar atat se adauga pentru aroma, mai mult e prea acid in aceasta salata) si o lingura de ulei de masline. Se consuma proaspata.


Un articol de Iulia Dibu

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy - Suplimentul de sanatate si diete by Kudika. Noi iti recomandam:

8 Sfaturi pentru a preveni infectiile vaginale
11 Semne ca ai racit la ovare
10 Secrete ale ceaiului verde


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri