Intre 2 si 4 septembrie, la Complexul Expozitional Constanta, ai ocazia sa iesi in evidenta!

Comunicat de presa

Intre 2 si 4 septembrie, la Complexul Expozitional Constanta, Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii intre 0 si 5 ani si viitoare mamici, cheama toti bobocii la apel!

Timp de trei zile, parintii au ocazia unica sa-i pregateasca pe cei mici cum nu se poate mai bine pentru inceputul gradinitei! Invitati sunt si prichindeii care abia incep sa gangureasca, precum si viitoarele mamici, care nu trebuie sa lipseasca daca vor sa se puna la curent cu noutatile toamnei!

Sub conceptul "La Baby Boom se numara bobocii", targul de la Constanta va fi o excelenta ocazie pentru cei mici sa se distreze alaturi de ratustele-mascota si de alte personaje de poveste. In acest timp, cei mari vor putea achizitiona hainute, carucioare, accesorii, carti pentru copii, mobila, jocuri si jucarii, toate la preturi speciale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

In primavara, Baby Boom Show a avut parte de 14.000 de vizitatori, 130 de expozanti si 4 zile de premii, distractie si oferte speciale. Aceasta a fost, in cateva cuvinte, editia de primavara a Baby Boom Show! La inceput de toamna, promitem sa repetam performanta!

De aceasta data, la malul marii.

Daca doriti sa va inscrieti la Baby Boom Show Constanta, o puteti face direct de pe site-ul evenimentului www.babyboomshow.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri