4 Noiembrie 2011 publicat în Mami 2 share-uri

De curand, am luat parte la o discutie despre imunizarea copiilor cu doamna doctor Ana Culcer, medic primar pediatru, si s-a pus problema imbracarii excesive a copiilor, pe timpul rece.

Doamna Ana Culcer a declarat ca una dintre maniile mamicilor din Romania este infofolitul si indopatul. O alta meteahna ar fi ca mamele nu-si scot copiii afara atunci cand sunt raciti, lucru contraindicat de doamna doctor.

Mergand pe strada mi-am dat seama ca cel putin despre partea cu infofolitul, doamna doctor Ana Culcer are mare dreptate. Nu zic ca toate mamicile isi imbraca foarte gros copiii, dar cei mai multi, din grija si din teama ca micutii lor sa nu raceasca, pun pe ei haine peste haine, astfel ca prichindeii arata ca niste butoiase.

Am intrebat cateva mamici daca-si infofolesc copiii si iata ce am aflat:

Alice (27 ani), o mamica cu un pui de om de nici macar un an spune ca in casa, atunci cand bebelusul sta pe parchet are in picioare doua perechi de sosete si niste pantalonasi de trening mai grosuti, iar la caciulita pe cap a apelat doar pe la o luna, noaptea, cand era iarna. De scos afara o ora pe zi, zilnic, dar mai putin cand ploua.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Catalina (28 ani) locuieste in Bruxelles si are un micut de 1 an si 2 luni. Spune ca in casa toata lumea sta imbracata in tricou si niciodata nu-si imbraca copilul mai gros decat se imbraca ea, idee intarita si de medicul pediatru. Cat despre iesit afara atunci cand cel mic a fost racit, Catalina spune ca “nu am stat inchisi in casa ca aveam muci”.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri